News

Alexandra Dinu, apariţie cool la un eveniment în Los Angeles

Alexandra Dinu, apariţie cool la un eveniment în Los Angeles

LOS ANGELES, CA - JANUARY 31: Alexandra Dinu, at the Filming In Italy In Los Angeles festival and The Italian Institute of Culture Los Angeles Creativity Award and screening of On The Milky Road at Harmony Gold in Los Angeles, California on January 31, 2018. CAP/MPIFS ©MPIFS/Capital Pictures

Alexandra Dinu şi-a construit propriul drum printre vedetele de la Hollywood, iar succesul său în Cetatea Filmului a fost atestat de vizita colegului său de film, Adrien Brody, care a vizitat Bucureştiul pentru premiera „Bullet Head” ( Capcană mortală). Actorul american, câştigătorul premiului Oscar, este doar unul dintre bărbaţii faimoşi alături de care Alexandra a împărtţit platoul de filmare. Actriţa joacă şi în „Final Score”, alături de Dave Bautista şi Pierce Brosnan, două legende ale filmului.

Stabilită de 3 ani în Los Angeles, unde locuieşte cu fiul său, Mario, actriţa a participat miercuri seara la gala Filming In Italy. A fost un eveniment la care au luat parte nume mari din industria cinematografică, Monica Bellucci şi actriţa spaniolă Paz Vega fiind printre divele care au defilat pe covorul roşu. Se pare că negrul şi-a spus cuvântul şi la acest eveniment pentru că o mulţime de vedete au optat pentru creaţii vestimentare all black.

A optat pentru o ţinută all black.

Alexadra a purtat o pereche de pantaloni din piele, un top decoltat şi un sacou cu umeri proeminenţi, din catifea. De asemenea, frumoasa actriţă a ales o pereche de pantofi stiletto cu accesorii aurii şi o geantă cu lănţişor, cât despre make-up şi coafură, au fost naturale, subliniindu-i trăsăturile.

Foto: Hepta

Modifică Setările