Vedete

Alexandra Stan e bisexuală: "Am avut experienţe în trei"

Alexandra Stan e bisexuală: "Am avut experienţe în trei"

Alexandra Stan a făcut dezăluiri uluitoare în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată ieri seară, la Kanal D.

Solista a recunoscut că e bisexuală, că vede femeile ca pe nişte zeiţe şi că i s-a întâmplat să aibă experienţe cu un bărbat şi cu o femeie. “Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. „Am avut într-adevăr experienţe: eu, cu un bărbat şi încă o femeie. Dar, în momentul de faţă, dacă mă întrebi, nu aş simţi să fac chestia asta. Pentru că acum sunt aşa pe un drum al meu, spiritual şi profesional. Dar au fost momente în viaţa mea când mi-a plăcut să experimentez, atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni şi toată lumea a fost de acord cu asta”.

Artista a recunoscut că acum, după despărţirea de iubit, se află într-o perioadă de abstinenţă.  “Acum sunt singură. Nu am mai fost singură de mulţi ani. NU ţin să fac sex. Şi nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Ştiu că e o declaraţie în premieră, dar simt că aşa e bine în momentul de faţă, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap nişte planuri şi nu vreau să-mi fur căciula singură.

Dau foaie cu foaie ca la ceapă să cunosc esenţa. Vreau să mă cunosc ca femeie şi să mă şi perfecţionez din toate punctele de vedere. Nu, nu mai sunt cu Bogdan Drăghici, dar suntem prieteni, nu ne-am certat”, a recunoscut  Alexandra.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările