Adevărul despre Kate și William a ieșit la iveală în timpul unui joc. Prințul, șocat de fosta lui iubită

21 august 2024   Royals

A tunat și-a fulgerat. Cam așa se poate descrie reacția pe care a avut-o prințul William atunci când s-a aflat un mare secret al lui și-al lui Kate Middleton. Despre ce a fost vorba?

O cină din studenție s-a lăsat cu un final neașteptat. Viitorul rege britanic și-a întâlnit aleasa la St Andrews, când erau amândoi studenți acolo. Relația lor a început platonic, după care a evoluat romantic. Ne amintim cu toții acea rochie transparentă pe care a purtat-o actuala Prințesă de Wales, în 2002, în cadrul unui eveniment caritabil și care  l-a făcut pe William s-o privească pe amica lui ca o posibilă iubită. Iar ce-a urmat... știm cu toții.

Cei doi studenți s-au îndrăgostit unul de altul și acum trăiesc împreună una dintre cele mai frumoase povești de dragoste care au existat vreodată. Însă cum a aflat lumea despre idila lor?

Nu așa cum și-ar fi dorit ei! „Se știa că deveniseră un cuplu”, ne-a asigurat biograful regal Robert Jobson, însă nimeni n-a spus lucrurilor pe nume… până la un moment dat, când totul a explodat.  

Una dintre fostele iubite ale lui William i-a dat de gol! Carly Massy-Birch s-a aflat la o cină studențească împreună cu prințul și noua lui iubită și nu și-a putut ține gura. În timp ce jucau cu toții „Adevăr sau provocare”, Carly... a scos porumbelul.

„Carly a anunțat marea veste când spunea că nu s-a cuplat cu doi oameni din încăpere, știind perfect că William era singrul om de-acolo care se cuplase cu două persoane prezente la cină, iar Kate se afla chiar lângă el”, a dezvăluit și Katie Nicholl, într-o carte în 2013.  

După asemenea dezvăluire, toată lumea de la masă era absolut șocată. William i-a aruncat o privire ucigătoare fostei sale iubite, după care i-a adresat un „Nu-mi vine să cred că ai făcut una ca asta!”. Așa s-a aflat că viitorul rege britanic și Kate Middleton formau un cuplu, un mod deloc dorit de William, însă tot răul spre bine - cei doi iubiți n-aveau de ce să-și mai ascundă idila, toată lumea a aflat despre ei, fie că le-a convenit sau nu.

„Știam cu toții că formau un cuplu, dar a fost pentru priam dată când William a confirmat că el și Kate erau împreună”, a continuat sursa regală. Cei-i drept, cei doi amorezi regali nu i-au purtat pică fostei iubite a prințului, ci au rămas prieteni toți trei, având în vedere că Massy-Birch chiar a fost invitată la nunta Prințului William cu Kate Middleton, în 2011.

foto - GettyImages

Mai multe