"Prinţesa Diana ar fi detestat ideea de Regină-consoartă Camilla!". Cine declară acest lucru?

12 aprilie 2022   Case regale

Nu este o informaţie surprinzătoare, bineînţeles, şi anume aceea că fosta nevastă a lui Charles ar fi detestat ideea ca actuala nevastă, Camilla, să primească titlul de regină atunci când prinţul va urca pe tronul Angliei.

Este ceea ce pretinde fosta biografă a regretatei Prinţese Diana, autoarea Tina Brown, care susţine că şi Prinţul Harry este foarte furios din cauza titlului pe care regina i l-a acordat soţiei Prinţului Charles, una pe care mezinul Dianei n-o poate suferi.

"Diana ar fi detestat ideea de Regina Camilla, o spun cu siguranţă chiar şi la o distanţă de 25 de ani", a declarat Brown pentru publicaţia The Telegraph. Cât despre fiii Dianei, autoarea susţine că William şi Harry au sentimente diferite legat de situaţia celei de-a doua soţii a Prinţului Charles.

"William a acceptat-o pe Camilla pentru ceea ce înseamnă ea pentru tatăl lui, Charles. S-a maturizat în privinţa asta. Harry, pe de altă parte, nu o poate suporta pe Camilla şi nu vrea ca aceasta să primească titlul de regină, este foarte furios din cauza asta. Nu a acceptat ceea ce s-a întâmplat în familia lui şi probabil că n-o va face niciodată."

Scriitoarea – autoare a cărţii of The Diana Chronicles - susţine, în plus, că şi relaţia dintre fiii Dianei s-a deteriorat, iar această tensiune îşi are originea în faptul că William este destinat să fie rege şi Harry nu.

Mai multe