Prințesa Diana și-a prezis propria moarte! Dovada – un bilețel făcut public ieri

19 august 2022   Case regale

Cu doi ani înainte de-a se stinge din viață, Lady Diana a prezis că va muri într-un accident de mașină. A luat-o cineva în serios?

Revelația șocantă – cunoscută ca „Bilețelul Mishcon” – este discutată pe larg în documentarul „The Diana Investigations”, difuzat ieri, iar The Daily Beast a relatat totul despre ea.

În octombrie 1995, Diana a cerut o întâlnire privată cu consilierul ei juridic personal, Victor Mishcon, pentru a-i „spune ce o frământa pe ea”. Mishcon și-a luat notițe pe întreaga conversație avută cu prințesa, în care Lady Di i-a spus că „surse de încredere”, pe care n-a vrut să le numească, au informat-o „că un accident auto ar putea fi pus în aplicare”. Mai mult de-atât, Diana a prezis că, cu asemenea ocazie, ea ar fi „ori omorâtă, ori rănită grav”.

În august 2007, fosta soției a Prințului Charles - împreună cu iubitul ei Dodi Al-Fayed și șoferul lor, Henri Paul - și-a pierdut viața după ce Henri a izbit Mercedesul lor într-un stâlp din tunelul Pont de l’Alma din Paris. Paul se afla sub influența alcoolului și a pastilelor prescrise de medic, dar el a încercat, în același timp, să scape de paparazzi care-i urmăreau neobosit pe motociclete.

Conform celor relatate în documentar, Mishcon a dat bilețelul respectiv șefului poliției de-atunci din Londra, Sir Paul Condon, odată ce-și încheiase discuția cu Prințesa Inimilor. Dar abia după ce acesta a fost înlocuit în funcție de succesorul lui, John Stevens, au aflat și alții despre acel bilețel important. Tot ce făcuse Condon a fost să închidă bilețelul într-un seif și să-l lase acolo.

„Când medicul legist și-a început analiza, m-am asigurat că scrisorica ajunge la medicul regal imediat, care era, la acea vreme, Michael Burgess, după care a fost Scott Baker”, a dezvăluit Lord Stevens pentru Daily Beast.

„M-am întâlnit cu Lord Mishcon cu o lună înainte de-a muri, în primăvara lui 2005, și mi-a spus că i s-a părut că Diana era paranoică și că, din acest motiv, n-a dat importanță bilețelului”, a dezvăluit acesta.

Culmea e că a mai existat o scrisorică scrisă chiar de Diana în octombrie 1996, adică la două luni de la divorțul cu Charles, în care era vorba despre aceeași premoniție. Valetul Dianei, Paul Burrell, l-a făcut public în cartea sa din 2003, „A Royal Duty”.

Documentarul „The Diana Investigations” a avut premiera ieri, pe 18 august, pe canalul Discovery+.

Foto - Profimedia

Mai multe