Cât de zbuciumată a fost, de fapt, tinerețea prințesei? Este acuzată de ceva incredibil!

23 februarie 2024   Royals

Un nou atac împotriva familiei regale a fost descoperit de The Mail on Sunday. De data aceasta, Prințesa de Wales este cea vizată și acuzată de ilegalități comise în studenție. Dezvăluirile incredibile publicate într-o carte nouă o lovesc pe Kate Middleton tocmai în perioada ei de recuperare după operația abdominală făcută în ianuarie.

Odată cu criza medicală în care a intrat familia regală britanică, de când a fost diagnosticat Regele Charles al III-lea cu cancer, au ieșit la iveală tot felul de scenarii posibile la palat. Unii au considerat că e momentul oportun pentru a profita financiar de pe urma problemelor actuale din monarhia britanică.

Astfel, au fost publicate diverse cărți despre cel mai aprins subiect al zilei – cancerul regelui. Din păcate, nici nora sa, Prințesa de Wales, n-a fost lăsată să se recupereze liniștită după intervenția chirurgicală majoră suferită de curând. Ea este atacată mai nemilos ca niciodată exact când se simte atât de vulnerabilă.

O carte comercializată pe Amazon susține că viitoarea regină a consumat droguri în studenție. Este scrisă de inteligența artificială și vândută doar pentru profit, pentru a câștiga financiar de pe urma prințesei aflată încă în recuperare.  

Săptămâna trecută, Amazon a fost blamat pentru comercializarea unor volume care n-au nicio dovadă că întregul lor conținut este veridic. The Mail on Sunday a investigat puțin fenomenul și-a scos la iveală cărțile scrise de IA despre boala regelui, iar acum i-a venit rândul lui Kate Middleton să devină subiect de bârfă.

Palatul Buckingham n-a stat cu mâinile în sân ca să privească cum se scrie absolut orice despre monarh și Prințesa Catherine și s-a consultat cu avocații regali pentru a lua măsuri. În primă fază, Amazon a înlăturat cărțile de la vânzare.  

Toate cărțile în discuție au fost șterse de pe platformă, însă Amazon a refuzat să spună dacă a suspendat sau nu și conturile autorilor respectivi și dacă are de gând să nu mai comercializeze niște cărți false. Pentru că exact asta sunt – niște cărți false!

Nu există nicio dovadă că soția Prințului William a consumat substanțe interzise în tinerețea ei și nici nu putem da crezare unor cărți editate de un software de calculator, care poate scrie volume întregi despre orice subiect i se cere, fără să verifice informații, să facă o minimă documentare reală înainte.

Cu alte cuvinte, acuzațiile care i se aduc prințesei sunt absurde și n-au niciun temei legal sau moral, motiv pentru care Amazon a fost forțat, prin mijloace juridice, să verifice conținutul produselor sale pentru a nu mai crea prejudicii celor vizați de inteligența artificială.  

foto - GettyImages, Profimedia, Instagram Royal Family

Mai multe