Ce a făcut Harry de ziua bunicii lui? N-a petrecut-o nici cu Meghan, nici cu Regina!

23 aprilie 2022   Royals

Poți să scoți un englez din Marea Britanie, dar nu poți scoate Marea Britanie dintr-un englez! Acesta pare să fie cazul Prințului Harry, care s-a întors parcă la perioada lui de burlăcie odată ce s-a văzut liber, fără soție împrejur.

Harry a ajuns într-un pub, unde a sărbătorit ziua de nașterea a Reginei Elisabeta a II-a, ne dezvăluie MailOnline. Așa mare bucurie l-a cuprins pe prinț, încât a rămas timp de trei ore în barul respectiv și a ciocnit o halbă de Guinness cu cei prezenți în pub, spre încântarea lor.

Departe de soția sa, care se află în California cu cei doi copii ai ducilor de Sussex, Harry a profitat de ocazie care să se simtă bine într-un pub irlandez din Haga. Flancat de cei cinci bodyguarzi ai lui, prințul a reușit să se relaxeze ca pe vremuri, când era burlac și dădea niște petreceri memorabile.

Petrecere memorabilă?

Totuși, se pare că nepotul Reginei s-a putut simți bine, de data aceasta, fără să consume prea mult alcool, el refuzând trei runde de shot-uri cu tequila și bând o singură bere toată seara. După trei ore și ceva petrecute în pub, Harry a plecat spre cazarea sa la ora 23, ne informează proprietarul pub-ului O'Casey.

Unul dintre clienți a declarat pentru presă că unul dintre toast-urile făcute în pub a fost și în sănătatea Reginei Elisabeta a II-a, care a împlinit 96 de ani pe 21 aprilie. Majestatea Sa și-a petrecut ziua de naștere la Sandringham fără nepotul ei, care s-a grăbit să ajungă la Haga, la Invictus Games și n-a rămas în Marea Britanie decât o scurtă perioadă de timp.

Burlăcie sălbatică

Înainte de-a se însura cu Meghan Markle, Ducele de Sussex era renumit pentru petrecerile sălbatice la care participa. Odată, în Las Vegas, a jucat și biliard pe dezbrăcate și… a pierdut, iar imaginile au ajuns și-n presa internațională. Acum, când a primit numeroase băuturi gratuite, Harry s-a rezumat la o singură bere, pe care a savurat-o cu cei prezenți.

Foto - Profimedia

Mai multe