Ce s-a aflat de Prințul Harry și de Meghan Markle. Adevărul pe care au încercat să îl ascundă

3 octombrie 2022   Royals

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit la Capela Sf. George de la Castelul Windsor sâmbătă, 19 mai 2018 - dar și-au oficializat relația înainte ca logodna lor să devină cunoscută publicului.

Ducele și ducesa de Sussex au anunțat că s-au logodit în noiembrie 2017, la puțin peste un an după ce au început să se întâlnească. Dar Harry și Meghan s-au „logodit în secret” cu câteva luni înainte de anunțul public, susține o nouă carte. Cei doi s-au logodit cu patru luni înainte de anunțul oficial al Palatului, potrivit noii cărți a expertului regal Valentine Low, Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown. Se crede că Harry și Meghan și-au început relația furtunoasă în iulie 2016. Dacă afirmațiile sunt adevărate, asta înseamnă că cei doi s-au logodit după mai puțin de un an de întâlniri. 

După anunțul public, cei doi au stat în fața Palatului Kensington și au vorbit cu presa. 

Un reporter l-a întrebat pe Duce dacă propunerea lui a fost una romantică, la care acesta a răspuns zâmbind: „Desigur că a fost”.  Un altul a întrebat: „Când ai știut că ea este aleasa?”, iar Harry a răspuns: „Prima dată când ne-am întâlnit”.

Declarația publicată de casa regală spunea că ducesa a spus da propunerii „la începutul acestei luni”.

„Alteța Sa Regală și Meghan Markle s-au logodit la Londra, la începutul acestei luni. Prințul Harry a informat-o pe Majestatea Sa Regina și pe alți membri apropiați ai familiei sale. Prințul Harry a primit binecuvântarea părinților lui Meghan Markle”.

Low susține, însă, că cei doi se logodiseră cu patru luni mai devreme decât indică declarația.

Asta înseamnă că Meghan spusese deja „da” când a apărut pe coperta Vanity Fair pentru a confirma că se întâlnește cu Harry.

Autoarea susține că regalii nu au vrut ca oamenii să știe imediat după ce s-au logodit. 

Cu toate acestea, ea are convingerea că toată lumea din Palatul Kensington știa deja marea știre înainte ca aceasta să fie dezvăluită publicului luni mai târziu. 

„Interviul a fost, de fapt, marea lansare a lui Meghan.Toată lumea din Palatul Kensington știa că s-au logodit în mod privat la sfârșitul verii”.

Mai multe