Cine este confidenta Prințesei Charlene? Bunica ei a încercat să-l detroneze pe Prințul Rainier!

8 februarie 2023   Royals

Melania-Antoaneta a fost alături de Prințesa Charlene la festivitățile din Monaco de luna trecută și a fost umărul pe care Prințul Albert al II-a s-a sprijit când soția lui lipsea de la îndatoririle regale din cauza bolii suferite.

Melanie-Antoinette Costello de Massy este om de bază pentru întreaga familie regală din Monaco, susține Vanity Fair din Spania, care i-a și conturat confidentei Prințesei Charlene un portret detaliat.

Femeia de 38 de ani este fiica verișoarei Prințului Albert, Elizabeth, și pare să aibă un trecut din care n-au lipsit certurile monumentale și trădările crunte. Melania-Antoaneta a fost sprijinul constant de care Charlene a avut nevoie atunci când s-a întors la responsabilitățile ei regale, după perioada în care a fost bolnavă și-a primit tratament pentru „epuizare”.

În ianuarie, prințesa de 45 de ani a zâmbit în fața camerelor TV imediat ce a pășit afară din mașină la evenimentul anual din Monaco. Charlene a părut încrezătoare și relaxată în compania prietenei sale, Melanie-Antoinette. Toate bune și frumoase, însă Vanity Fair susține că femeia are un trecut care pune la îndolială loialitatea ei.

Tatler e de părere că Melanie-Antoinette Costello de Massy a putut fi zărită lângă Prințul Albert încă din anii 2010, ceea ce-i conferă acesteia un statut privilegiat de care se bucură de mult timp. De fapt, ea a preluat rolul de confidentă regală de la mama ei, Elizabeth, și se pare că-l îndeplinește perfect, spre deosebire de rudele ei care au provocat un cutremur imens în monarhia din Monaco...

Un semn de întrebare pe care unii și-l pun este legat de felul în care Melania-Antoaneta a urcat în ierarhia regală de-a lungul anilor, având în vedere trădarea de care s-a făcut vinovată chiar bunica ei. Se pare că bunica ei, Antoinette de Monaco, Baronesa de Massy, care era sora mai mare a lui Rainier, complotea la înlăturarea acestuia de pe tron și răspândea zvonuri cum că el nu era capabil să producă un moștenitor. Evident că n-a fost așa, acesta aducând pe lume trei copii, pe Prințul Albert, Prințesa Stephanie și Prințesa Caroline.

Cu toate că Antoinette era mai mare decât Rainier, el a fost preferat de către mama lui să preia tronul, cee ace i-a provocat bunicii lui Melanie mari frustrări. Oricum toate uneltirile împotriva lui Rainier s-au terminat cu bine odată ce acesta s-a însurat cu Grace Kelly și fosta actriță americană a putut să-i ofere acestuia moștenitorul mult dorit.  

Foto - Profimedia

Mai multe