Fostul bodyguard al lui Meghan, despre primele ei zile în familia regală: „Se primeau amenințări cu moartea!”

1 februarie 2023   Royals

Când Prințul Harry și Meghan Markle și-au început relația, situația a devenit extrem de complicată pentru cei doi amorezi. Cuplul regal a făcut dezvăluiri despre începutul idilei lor în documentarul „Harry & Meghan”, dar și în autobiografia prințului, „Spare”. Mai mult, fostul bodyguard al Ducesei de Sussex face dezvăluiri fără precedent...

Un bodyguard care a lucrat îndeaproape cu ducesa a ieșit și el în față pentru a confirma faptul că fosta actriță americană a întâmpinat tot felul de dificultăți pe măsură ce încerca să se adapteze la noua ei viață din cadrul familiei regale britanice.

Cuplul regal a anunțat că se retrage din familia regală în ianuarie 2020. La acea vreme, cei doi soți erau vânați de presa de scandal britanică și încercau din răsputeri să-și păstreze siguranța. Drept urmare, Meghan avea o echipă mare de bodyguarzi la dispoziție. Recent, unul dintre ei, pe nume Steve Davies, a vorbit cu cei de la „Breakfast Television” despre acea perioadă complicată din viața ducesei.

„Odată ce s-a făcut anunțul cu privire la începutul relației Prințului Harry cu Meghan Markle, totul a explodat! Cei de la NBC m-au contactat și m-au întrebat dacă sunt dispus să-i ofer protecție lui Meghan, pentru că lucrurile scăpaseră de sub control. Se primeau amenințări cu moartea, paparazzi încercau să intre în studiourile TV. Totul a început cu trei paparazzi în fața casei și s-a ajuns la 50 de paparazzi, un camion cu satelit și tot tacâmul”, a dezvăluit Davies.

„A fost extrem de greu pentru ea să treacă de la a fi o vedetă dintr-un serial la a fi parte din cea mai cunoscută familie din lume”, a continuat acesta să explice. „Nici nu mai putea merge la cumpărături... eram tot timpul urmăriți de mașinile paparazzilor... care erau periculos de aproape de noi”, a adăugat bodyguardul recunoscând că „a fost foarte stresant pentru Meghan din punct de vedere psihologic”.

Davies a ținut să precizeze că poliția nu era obligată să-i ofere protecție lui Meghan, care nu se putea baza decât pe echipa ei de bodyguarzi pentru a rămâne intactă în acele momente dificile.

În timpul unei discuții cu James Corden, Harry a explicat chiar el că „era un mediu extrem de dificil, cred că s-a văzut asta. Știm cu toții cum poate fi presa britanică și toate acestea îmi distrugeau sănătatea mea mentală. Îmi dădeam seama cât de toxic devenise totul”. Drept urmare, prințul a părăsit țara și familia în timp util, până n-a fost prea târziu. Cel puțin asta spune el...

Foto - GettyImages

Mai multe