Gestul pe care-l face Charlotte în timpul cinei o emoționează întotdeauna pe Kate

3 octombrie 2024   Royals

Prințesa de Wales este un părinte implicat în creșterea copiilor ei și un bucătar priceput, care prepară de multe ori cina pentru familia ei. Iar unica ei fiică, Prințesa Charlotte, o imită întrutotul!

De-a lungul anilor, Kate Middleton a dezvăluit ce preparate gătește de obicei pentru soțul și cei trei copii ai ei, de la pizze și paste italienești la somon teriyaki, iar fiica ei o copiază pe viitoarea regină atunci când pregătește masa pentru familia ei.

Kate și Charlotte sunt extrem de apropiate, lucru care este vizibil de ficare dată când mama și fiica apar în public, la evennimentele oficiale. Cele două nu ezită să se îmbrace la fel sau asemănător – cum am observat că au făcut anul trecut, la Încoronarea Regelui Charles al III-lea – și să se simtă bine împreună, după cum am putut admira și anul acesta, la finala Wimbledon. Este limpede pentru toată lumea că mama și fiica au o relație frumoasă care devine tot mai strânsă pe măsură ce trec anii.

În timp ce Kate gătește pentru cei dragi ei, Charlotte a găsit o modalitate de-a se implica și ea în tot acest proces de preparare a mâncării. Privește curioasă la toate mișcările pe care le face mama ei și apoi o imită cât mai bine.

„Când Kate sau menajera lor pregătește masa în bucătărie, Charlotte se duce repede în camera ei și se întoarce cu propria bucătărie. Aduce bucătărioara ei de jucărie și copiază tot ce face mama ei”, a dezvăluit o sursă pentru Hello.

Kate și William sunt niște fanatici ai stilului de viață sănătos și i-au învățat și pe copiii lor cu mâncarea echilibrată și plină de nutrienți. Viitoarea regină britanică a recunoscut, în fața lui chef-ului Mary Berry, că cei mici adoră legumele, lucru care o face să nu înțeleagă prea bine cu ce se confruntă părinții altor copii care se plâng că în casa lor legumele nu sunt deloc preferate.

„Avem morcovi, fasole, sfeclă… Louis e înnebunit după sfeclă!”, i-a mărturisit Kate vedetei TV care este chef recunoscut. Prințesa de Wales a continuat să povestească cum ea își implică, pe cât posibil, copiii în tot procesul de preparare al mâncării.

Ce-i drept, când era mai mică, Charlotte nu putea să-și ajute mama în bucătărie, ci doar o imita cât putea de bine în bucătăria ei de jucărie. Iar acum trece ușor de la bucătăria ei de jucărie la cratița adevărată și ingredientele proaspete pe care le manevrează mama ei cu mare pricepere.

Iar simplul gest al lui Charlotte de-a se juca de-a gătitul o înduioșează pe Kate până la lacrimi. Prințesa se bucură că fiica ei vrea să facă tot ce face mama ei și, mai mult, încearcă să învețe noi rețete, chit că e doar o joacă pentru ea.

foto - Profimedia

Mai multe