Harry susține că a venit pe lume în cazul în care fratele său avea nevoie de un rinichi

11 ianuarie 2023   Royals

Prințul Harry a împărtășit mai multe detalii despre copilăria și relația sa cu Prințul de Wales în memoriile sale explozive. 

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, spune că a crescut știind că a fost acolo pentru a-i oferi fratelui său mai mare, Prințul William , în vârstă de 40 de ani, o donație de organe dacă avea nevoie. 

„Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva lui Willy”, a spus el, susținând că părinții și bunicii lui s-au referit la el și la fratele său ca la moștenitorul și la cel de rezervă.  

El crede că misiunea lui era aceea de a oferi distracție și, în caz de nevoie, o piesă de schimb, cum ar fi un rinichi, o transfuzie de sânge sau măduvă osoasă.

Harry, care este cu doi ani mai tânăr decât Prințul William, a explicat cum această idee de „moștenitor” și „de rezervă” a fost întărită de-a lungul întregii sale vieți. 

Prințul spune că această idee de a fi în lume în cazul în care i s-ar întâmpla ceva lui William i-a fost clară încă de la o vârstă fragedă și a fost „întărită în mod regulat” de-a lungul vieții sale. 

Ducele și-a amintit apoi ce i-a spus Charles soției sale, Diana, după a doua sa naștere, o poveste pe care Harry avea să o afle atunci când avea 20 de ani

„Minunat! Mi-ai dat deja un moștenitor și o rezervă. Mi-am făcut treaba”. 

În altă parte a cărții senzaționale, Prințul Harry a încălcat protocolul regal și a discutat despre durerile de gât și de spate ale tatălui său, pe care le-a atribuit jocului de polo.  

Harry a scos la suprafață, de asemenea, câteva dezvăluiri-bombă despre fratele său, William.

Ducele de Sussex a descris momentul în care i l-a prezentat iubitei sale pe fratele său drept o „coliziune clasică de culturi”.

Întâlnirea a avut loc la sfârșitul anului 2016, în apartamentul Prințului și Prințesei de Wales, la Palatul Kensington, cu puțin timp înainte ca Harry și William să plece într-o excursie

Descriind scurta plimbare de la casa lui și Meghan, Nottingham Cottage, până la apartamentul 1A, ducele a recunoscut că era mai nervos ca faimoasa actriță, știind că aceasta avea să îl cunoască pe William.

Când fratele său a răspuns la ușă, Harry spune că William era îmbrăcat în pantaloni și o cămașă. „Am prezentat-o ​​pe Meg, care s-a aplecat și l-a îmbrățișat, ceea ce l-a speriat complet. A dat înapoi”.

Prințul Harry susține că fratele său nu îmbrățișa de obicei pe cineva pe care nu-l cunoștea, iar întâlnirea a fost ciudată.

 În schimb, Harry mărturisește că acesta era modul lui Meghan de a saluta străinii.

Mai multe