La mulți ani, William! Ce cadou a primit în avans de la Kate prințul care împlinește azi 42 de ani

21 iunie 2024   Royals

Moștenitorul tronului împlinește azi 42 de ani, iar soția sa i-a oferit un cadou încă de ieri. Ce bucurie i-a făcut Kate Middleton sărbătoritului regal?

William Arthur Philip Louis s-a născut pe 21 iunie 1982, în aripa Lindo a Spitalului St. Mary, însăși nașterea lui într-un spital și nu la palat repezentând o încălcare a protocolului regal. Venirea pe lume a viitorului rege a avut un impact major asupra tatălui său, care i-a scris o scrisoare emoționantă verișoarei sale, Contesa de Mountbatten a Burma.

„Nașterea fiului nostru a fost o experiență uluitoare, una care a însemnat pentru mine mai mult decât mi-aș fi imaginat vreodată. Am fost atât de recunoscător că m-am aflat lângă patul Dianei în timpul travaliului, pentru că am simțit că m-am implicat în mod profund în tot procesul nașterii și, la final, am fost recompensat cu această mică creatură care ne aparține nouă, dar și restului lumii”, a scris proaspătul tată la acea vreme.

Înainte de ora 22, pe 21 iunie 1982, nașterea lui William a fost anunțată de către Palatul Buckingham. „Alteța Sa Regală Prințea de Wales a născut astăzi un fiu, la ora 21.03. Alteța Sa și fiul ei sunt amândoi bine”, stătea scris în comunicatul oficial, emis acum 42 de ani.

Așa cum prevede tradiția regală, nașterea lui Wiliam a fost anunțată printr-un comunicat pus în fața Palatului Buckingham. Prințesa Diana a încălcat tradiția alegând să nască la spital într-o vreme în care copiii regali veneau pe lume doar la palat.

Revenind la ziua specială de azi, ce cadou a primit Prințul William?

Ei bine, se pare că soția sa, Kate Middleton, i-a făcut un cadou încă de ieri, când i-a permis viitorului rege să urmărească un meci de fotbal pe Arena Frankfurt, care a avut loc ieri după-amiază. Prințul este fanul echipei Aston Villa și spera ca oamenii lui Gareth Southgate să-i poată oferi un cadou aniversar cu numai câteva ore înainte de-a fi ziua lui de naștere.  

Deplasarea lui William în Germania a fost solo, având în vedere că Prințesa de Wales se menține încă departe de evenimentele publice în timp ce-și face tratamentul anti-cancer. Victoria echipei britanice ar fi însemant mult pentru prinț, însă ea s-a lăsat așteptată. Anglia a făcut remiză cu Danemarca ieri.

Totuși, prințul s-a simțit bine la meci, unde a avut parte de o companie extrem de plăcută. William s-a întâlnit cu Regele Frederik al Danemarcei și cu fiica sa, Prințesa Josephine, cei trei fiind surprinși în câteva cadre de fotografii prezenți la eveniment.

foto - GettyImages, Profimedia, Instagram

Mai multe