Prima imagine cu micuţa Lilibet Diana! Prinţul Harry şi Meghan Markle au publicat o fotografie adorabilă de familie

24 decembrie 2021   Meghan & Harry

Micuţa Lilibet Diana îşi face debutul în lume, după o lungă aşteptare. Dar, cu ocazia Crăciunului, ducii de Sussex au publicat felicitarea tradiţională de Crăciun a familiei.

Fostul cuplu regal a pozat în stilul lor propriu deja, deloc formal. Prinţul Harry este chiar desculţ! Ducii sunt asortaţi, au jeanşi similari, iar copiii sunt îmbrăcaţi în alb. Micuţa Lilibet Diana este adorabilă, iar fotograful Alexi Lubomirski a reuşit să o surprindă într-un mod minunat, în timp ce râde înspre părinţii săi. Este o felicitare de Crăciun foarte reuşită, unde vedem o familie frumoasă şi veselă. De asemenea, nu putem să nu remarcăm cât de mult a crescut şi Archie, care stă liniştit pe genunchiul tatălui său.

Mesajul cuplului care însoţeşte felicitarea este: ”Anul acesta ne-a adus-o pe fiica noastră, Lilibet. Archie ne-a transformat în părinţi, iar ea ne-a transformat în familie.”

Adorabila fotografie a fost realizată vara, la casa lor din California, de către fotograful Alexi Lubomirski, iar imaginea a fost publicată pe pagina oficială a prinţului Harry.

Mai multe