Deși empatică cu alte victime ale cancerului, Kate a fost taxată nemilos la ultima apariție

3 octombrie 2024   Royals

Apariția Prințesei de Wales în Windsor a stârnit multe reacții pe rețelele sociale. Unii îi lăudau empatia față de altă victimă a cancerului, când a îmbrățișat o adolescentă care suferă de aceeași boală ca ea, și alții nu s-au putut abține și i-au criticat ținuta. Ce i-au reproșat viitoarei regine britanice?

După cea mai recentă apariție a lui Kate Middleton, una dintre puținele pe care prințesa le bifează în ultima vreme, fanii regali au comentat în toate felurile posibile felul în care soția Prințului William s-a prezentat la evenimentul de la Castelul Windsor, de pe 2 octombrie.

Kate a fost însoțită de soțul ei la întâlnirea cu Liz Hatton, de 16 ani, un fotograf în devenire din Harrogate, care suferă de o formă rară și agresivă de cancer. Prințesa a ales culoarea sezonului la eveniment, însă fanii ei tot avut avut ce să-i reproșeze prințesei care de-abia și-a încheiat ședințele de chimioterapie.

Nimeni nu se aștepta s-o vadă pe Kate Middleton înapoi la lucru atât de repede după ce și-a încheiat tratamentul anti-cancer. Și cei mai mulți au admirat atitudinea prințesei la întâlnirea emoționantă cu altă victimă a cancerului, dar și ținuta pe care a ales-o cu această ocazie.  

Imaginea în care Kate o îmbrățișează pe Liz, cu toată căldura posibilă, a făcut înconjurul lumii, având în vedere ce le leagă pe cele două persoane – diagnosticul primit de la medici. Însă nu toată lumea a apreciat ținuta prințesei, mai ales topul nude pe care l-a avut sub sacoul Roland Mouret în nuanța sezonului.

„Mă bucur s-o văd înapoi la lucru! Costumul e drăguț! Ador cerceii! Dar topul, pur și simplu, nu merge cu restul outfit-ului”, a ținut să spună cineva pe Instagram, iar alții au fost perfect de acord: „Culoarea topului e prea aproape de nuanța pielii ei, ai impresia că poartă o bluză de corp”, a adăugat altcineva.

„Ce bine e s-o vedem din nou pe Kate!”, s-a bucurat alt internaut. „Dar culoarea topului de sub sacou nu e alegerea potrivită din punct de vedere coloristic. Eu aș fi creat contrast cu o bluză albă din mătase. Dar tot mă bucur să-o văd în public!”, a completat altcineva reproșul care i s-a adus prințesei de numeroși alți internauți. „Topul nu e deloc OK!”, a conchis altcineva pe rețelele sociale în deplin acord cu alți fani regali atenți la fiecare detaliu afișat de Prințesa de Wales în spațiul public.

foto - GettyImages,  Instagram Kensington Palace

Mai multe