Primele întâlniri ale Ducilor de Sussex. Ce mesaj privat i-a trimis Meghan lui Harry

24 februarie 2023   Royals

El, membru al familiei regale britanice, ea, actriță americană, mulatră și divorțată. Părea că Meghan Markle și Prințul Harry n-aveau nimic în comun. Cu toate astea, s-au întâlnit și s-au plăcut pe loc…

Înainte de a-și întâlni jumătatea, Harry avea un cont privat pe Instagram cu care socializa în voie pe rețelele sociale. Și tocmai prin acest cont privat a putut prințul s-o vadă pentru prima dată pe Meghan, care s-a întâmplat să apară pe contul unui amic comun.

Meghan și prietena ei, Violet Von Westenholz, folosiseră un filtru pe Snapchat cu niște urechi de cățel și Harry s-a amuzat teribil când a văcut imaginile. Violet Von Westenholz i-a dat contul lui Harry prietenei sale, Meghan Markle, după care prințul s-a împrietenit online cu actrița americană.  

Imediat ce-a primit acces la contul lui Harry, Meghan a început să urmărească postările prințului și, după ce-a admirat multe imagini din Africa, i-a trimis acesuia un mesaj privat. „Bună! Frumoase poze!”, a spart Meghan gheața.

Din acel moment, cei doi au început să comunice prin mesaje private, după care și-au dat unul altuia numărul de telefon și au început să-și trimită sms-uri. „Mi-am dat seama cât de ireal era, cât de bizar era că întregul maraton de discuții dintre noi a început chiar pe 1 iulie 2016. Ziua în care mama mea împlinea 55 de ani”, a scris Herry în autobiografia „Rezerva”.

După ce s-au cunoscut prin mesajele private de pe Instagram, cei doi și-au propus să se vadă și față în față. „Ea nu și-a dat seama că eu nu puteam veni pur și simplu la o cafenea”, a dezvăluit Harry în documentarul Netflix „Harry & Meghan”.

Fiind deja în Londra pentru Winbledon, Meghan i-a sugerat lui Harry să se întâlnească la Soho House, de pe 76 Dean Street. „Ai întârziat!”, i-a spus Meghan lui Harry făcând referire la prima lor întâlnire amoroasă. „Și nu înțelegeam de ce ar putea întârzia. Nu voiam să fiu una dintre acele fete care stă câte jumătate de oră să-l aștepte pe el…”, a dezvăluit ea.

De ce a întârziat Harry? Era blocat în traficul londonez și își făcea un milion de griji cu privire la acest lucru. „Ea purta un pulover negru, jeanși și încălțări cu toc. Nu mă pricep la haine, dar mi-am dat seama că era îmbrăcată chic… Era, în sfârșit, în fața mea, fără filtre, fără nimic… chiar și mai frumoasă… atât de frumoasă că-ți putea provoca un atac de cord!”, a ținut el să adauge în cartea lui.

După numai o oră, ea s-a ridicat de la masă ca să plece. Avea alte planuri. Însă, după numai câteva ore, l-a sunat pe Harry ca să continue conversația cu el. Avea să-i adreseze o întrebare importantă: „I-am spus că plec din țară poimâine. Și l-am întrebat dacă voia să luăm cina împreună mâine seară. Cu siguranță că i s-a părut prea îndrăzneț și american. Dar am luat cina împreună a doua zi. Tot acolo”.

La a doua întâlnire a lor, Meghan a fost cea care a întârziat puțin. „Nu suport să întârzii! Dar mă întorsesem de la Wimbledon și trecusem pe-acasă ca să fac un duș, să mă schimb…”, a mărturisit Meghan, la care Harry a adăugat: „Puteai să întârzii oricând. Eu nu mă mișcam de-acolo. Voiam să te văd din nou!”.

Ei bine, și după a doua lor întâlnire amoroasă, restul e istorie. Cei doi amorezi au făcut în așa fel, încât să se poată întâlni fizic cât mai des și să-și întărească sentimentele reciproce tot mai puternice.

Foto - Profimedia

Mai multe