"Prințul Harry a spus lucruri urâte despre Camilla". Cine spune asta

1 octombrie 2022   Royals

Prințul Harry nu a avut-o niciodată la suflet pe Camilla și nu a ratat nicio ocazie de a spune lucruri urâte despre ea, potrivit expertului regal Angela Levin.

„Am decis că trebuie să reechilibrez cumva lucrurile”, a explicat Levin în timpul unei apariții la televiziune, vineri, când a promovat noua ei carte, Camilla: From Outcast to Queen Consort .

Pe lângă serialul de succes de la Netflix, The Crown, pe care Levin îl critică pentru că e „foarte crud” față de Regina Consoartă Camilla, autoarea arată cu degetul și către Prințul Harry, pretinzând că și el a vorbit-o de rău pe mama sa vitregă. „Celălalt era, de fapt, Prințul Harry, care a spus lucruri foarte urâte despre Camilla”, precizează ea.

Dar nu e de vorba doar de Harry. În cartea sa, care a ajuns pe rafturi joi, Levin susține, de asemenea, că atât ducele de Sussex, cât și fratele său mai mare, Prințul William, au avut cuvinte dure despre Camilla, pe fondul discuțiilor cu tatăl lor, Regele Charles, la scurt timp după căsătoria lor din 2005 . 

Deși se pare că frații s-au purtat bine cu Camilla în timpul relației ei cu Regele la începutul anilor 2000, sentimentele lor s-au înrăutățit semnificativ după ce cuplul regal a spus Da. „Băieții săi nu erau atât de îndrăgostiți de mama lor vitregă pe cât păreau, dar au fost doar politicoși înainte de nuntă”. În schimb, atât William, cât și Harry s-au certat cu tatăl lor, așa se explică ruptura regală.

„Este întotdeauna dificil să preiei rolul de mamă vitregă , iar William și Harry i-au dat ducesei de Cornwall de atunci o provocare aproape imposibilă”, a adăugat ea.

Deși nu este clar de ce, cei doi nu au plăcut-o pe noua soție a tatălui lor. Mulți cred că William și Harry o disprețuiesc pentru că Regele Charles a înșelat-o pe Prințesa Diana cu Camilla.

Mai multe