Prințul Harry și Meghan Markle s-au lovit de un zid în timpul vizitei lor în Anglia. Ce și-au dorit și ce au obținut!

13 iunie 2022   Royals

Prințul Harry și Meghan Markle au participat la sărbătorile Jubileului de platină sperând să repare situația cu familia regală, dar „s-au lovit de un zid”, susține un comentator regal.

Christopher Anderson, un jurnalist american-britanic, a declarat pentru Royal US că Ducele și Ducesa de Sussex au fost forțați să înghită o „pastilă cu adevărat amară” atunci când au vizitat Anglia, în urmă cu două săptămâni, în prima lor călătorie oficială de la renunțarea la atribuțiile regale. El a citat refuzul administrației regale de a-i permite Reginei să facă o fotografie cu Lilibet, care i-ar fi mâhnit teribil pe cei doi.

 Christina Garibaldi, co-gazda Royally US, a întrebat: „Cum credeți că s-au simțit Harry și Meghan înainte de a merge la Jubileu și cum credeți că s-au simțit după?”   „Cred că erau plini de speranță. Cred că s-au dus acolo sperând că vor repara ceva, dar au dat peste un zid. 

De exemplu, acum știm că Regina, ei bine, bărbații în gri care se ocupă de toate, nu au permis ca Regina să aibă o fotografie cu Lilibet. 

Asta spune multe, cred. A fost o pastilă cu adevărat amară pentru Meghan și Harry. 

Trebuie să-ți amintești că Archie a fost fotografiat cu Regina și Prințul Philip, precum și cu mama lui Meghan, când avea două zile. 

Este tradiția să fii fotografiat cu monarhul când ești nepot sau strănepot, așa că acum lucrurile au fost diferite”. 

„William și Kate nu au făcut niciun efort să-i prezinte pe George, Charlotte și Louis verilor, pentru care cred că puteau să își facă loc”. 

Deși există tradiția ca Regina să fie fotografiată cu strănepoții ei, este fără precedent ca monarhul să fie nevoit să aștepte un an pentru a avea ocazia să facă acest lucru. 

Prințul Harry și Meghan Markle au sosit în Anglia în urmă cu două săptămâni pentru Jubileu. 

Au participat doar la câteva evenimente și au preferat să petreacă mai mult timp la Frogmore Cottage, reședința lor oficială din vremurile în îndeplineau atribuții regale. 

Ei au fost văzuți la ceremonia Trooping the Color cu Ducele de Kent în prima zi de sărbătoare, dar nu în calitate oficială. 

De acolo, ei i-au urmărit pe tatăl Prințului Harry, Prințul Charles, și pe fratele lui cum salutau mulțimea de pe balconul Palatului Buckingham. 

Când au ajuns la Catedrala Sf. Paul, vineri dimineață, pentru slujba de mulțumire, se pare că au fost întâmpinați atât cu urări, cât și cu huiduleli. Ei au fost apoi așezați pe al doilea rând, pe partea opusă familiei regale, cu care nu nu au părut să împărtășească vreun cuvânt. 

Se crede că Prințul Harry nu a vorbit cu fratele său, Prințul William, sau cu Ducesa de Cambridge în timpul șederii lor. 

Soții Sussex s-au întors apoi la casa lor din Montecito, California.

Foto: Profimedia

Mai multe