Regele Harald V al Norvegiei a căzut în fața Reginei Margareta a Danemarcei, în timpul vizitei oficiale

16 iunie 2023   Royals

Vai, ce situație neplăcută! Regele Harald V al Norvegiei s-a prăbușit pe trepte, în fața Reginei Margareta a Danemarcei, iar momentul nu a fost ratat de fotografi.

Regele Harald și Regina Sonja ai Norvegiei se află în prezent într-o vizită oficială de două zile, dar nu de stat, în Danemarca! Au fost întâmpinați de regina Margareta a II-a, care a asistat, uluită, la situație, însă monarhul Norvegiei părea amuzat după și a dat asigurări că nu a pățit nimic, potrivit portalului Royal News Network.

Regele Harald V al Norvegiei a fost de îndată ajutat să se ridice, dar Regina Margareta a Danemarcei nu a putut să nu se amuze măcar puțin, cum Regele Norvegiei a îngenuncheat, fără să vrea, în fața sa. Video-ul încărcat pe Twitter este foarte explicit:

Monarhul norvegian în vârstă de 86 de ani, deja aflat în cârje, s-a împiedicat pe scări, în timp ce era primit de regina Margareta a Danemarcei, care a fost văzută întinzând mâna înspre Regele Harald, pentru a-l sprijini. Monarhul a fost de îndată asistat de consilieri, după ce s-a prăbușit pe scări, la puțin timp după ce el și Regina Sonja au coborât de pe o ambarcațiune, la Toldboden, în Copenhaga.

Regele Harald a fost pozat mai târziu râzând în timp ce o îmbrățișa pe regina Margareta și părea că nu a fost rănit, ci doar amuzat.

Întâmplarea neplăcută vine la doar câteva săptămâni după ce monarhul norvegian a fost tratat pentru o infecție la Rikshospitalet, principalul spital din Oslo.

Monarhul are un istoric medical complicat!

În ianuarie 2022, Regele Harald a suferit o operație la picior înainte de a contracta Covid-19 în martie anul trecut. Și mai târziu în acea vară, a ajuns din nou la spital, unde a fost tratat de febră.

În 2003, monarhul norvegian a suferit o intervenție chirurgicală pentru cancer de vezică urinară, iar în 2005, a fost operat pentru o problemă cardiacă.

La vârsta sa înaintată, o căzătură poate deveni ceva periculos, sperăm că Regele Harald V al Norvegiei se simte bine.

Foto: Getty, Profimedia și Twitter

Mai multe