Spectaculoasa Regină Margareta a Danemarcei. Suverana a impresionat cu o rochie remarcabilă

16 iunie, 2023

Este ravisanta și nonconformista Regină a Danemarcei, Margareta a II-a. Suverana a impresionat la balul organizat în cinstea Regelui Harald V al Norvegiei și a Reginei Sonja.

Regina Margareta a Danemarcei, 15 iunie 2023, Profimedia (2) jpg

Regele Harald și Regina Sonja se află în Copenhaga, într-o vizita oficială, dar nu de stat, de două zile, în Danemarca: este vorba de 15 și 16 iunie. După ce ieri Regina Margareta a Danemarcei a întâmpinat cuplul regal norvegian, seara a organizat o cină de gală pentru oaspeții săi de rang înalt, la Castelul Amalienborg. Aici, eleganta suverană a impresionat cu ținuta sa, căci regina a optat pentru o rochie absolut spectaculoasă. Este o alegere neașteptată, căci de mult nu a mai fost văzută îmbrăcând o ținută regală atât de tinerească!

Regina Margareta a Danemarcei, 15 iunie 2023, Profimedia (1) jpg

În cursul zilei de ieri, la debutul vizitei oficiale a cuplului regal norvegian, Regina Margareta a Danemarcei i-a întâmpinat îmbrăcată într-o ținută sobră, în stilul său, dar din care nu lipsea culoarea.

Regina Margareta l a așteptat pe Regele Harald, 15 iunie 2023, Profimedia jpg

Seara însă, a fost o altă poveste. O poveste regală, cu adevărat, căci atât suverana daneză, cât și regii norvegieni au impresionat cu ținutele Maiestăților Lor.

Regina Margareta a Danemarcei, 15 iunie 2023, Profimedia (5) jpg

De la cina regală nu a lipsit nici cuplul moștenitor al tronului danez: fiul cel mare al Margaretei, Prințul Frederik, cu soția sa, eleganta Prințesă Mary.

Prințul Frederik și Prințesa Mary ai Danemarcei, profimedia 0783579843 jpg
Mai multe pentru tine...

După încheierea cinei festive, Regele Harald, Regina Sonja, Prințul Moștenitor Frederik și Prințesa Moștenitoare Mary s-au îmbarcat pe iahtul regal The Norge and The Dannebrog și au călătorit la Aarhus.

Superbele reprezentante ale coroanei daneze, Regina Margareta și Prințesa moștenitoare Mary au impresionat cu look-ul lor fabulos, cu adevărat regal. Desigur, din acest ambient nu puteau lipsi diademele, bijuteriile supreme ale membrelor familiilor regale, semn că evenimentul a fost unul dintre cele mai distinse!

Potrivit Couture and Royals, rochia Reginei este de la designerul danez Birgitte Thaulow, iar Margareta a Danemarcei și-a completat look-ul sofisticat cu diadema Pearl Poiré Tiara, Danish Crown Pearl și Ruby Parure.

În schimb Mary, viitoarea regină daneză, a purtat o rochie în care a mai apărut tot în compania regilor norvegieni, în 2017, când aceștia și-au marcat la comun aniversarea de 80 de ani. Prințesa moștenitoare a purtat o diademă vitage, obținută la o licitație regală din 2012, pe care însă nu a purtat-o până în 2015.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene de Monaco în roz, Facebook 1 jpg
Sarah Ferguson 2024   Instagram jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (3) jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Printesa Diana si Regele Juan Carlos   profimedia 0830090426 jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Majestatea Sa Margareta la Universitatea Naţională de Apărare Carol I   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (2) jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor Footo Profimedia jpg
Kate Middleton cu Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto GettyImages (3) jpg
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
Emirul Qatarului și soția sa GettyImages 1487927337 jpg
FotoJet Mary jpg
Meghan Markle foto Archewell Foundation2 jpg
Principesa Sofia in fuchsia la Ziua Spaniei   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (6) jpg