Regele Harald V al Norvegiei a căzut în fața Reginei Margareta a Danemarcei, în timpul vizitei oficiale

16 iunie, 2023

Vai, ce situație neplăcută! Regele Harald V al Norvegiei s-a prăbușit pe trepte, în fața Reginei Margareta a Danemarcei, iar momentul nu a fost ratat de fotografi.

FotoJetHarald jpg

Regele Harald și Regina Sonja ai Norvegiei se află în prezent într-o vizită oficială de două zile, dar nu de stat, în Danemarca! Au fost întâmpinați de regina Margareta a II-a, care a asistat, uluită, la situație, însă monarhul Norvegiei părea amuzat după și a dat asigurări că nu a pățit nimic, potrivit portalului Royal News Network.

Regele Harald a căzut în Danemarca, Foto Twitter2 jpg

Regele Harald V al Norvegiei a fost de îndată ajutat să se ridice, dar Regina Margareta a Danemarcei nu a putut să nu se amuze măcar puțin, cum Regele Norvegiei a îngenuncheat, fără să vrea, în fața sa. Video-ul încărcat pe Twitter este foarte explicit:

Monarhul norvegian în vârstă de 86 de ani, deja aflat în cârje, s-a împiedicat pe scări, în timp ce era primit de regina Margareta a Danemarcei, care a fost văzută întinzând mâna înspre Regele Harald, pentru a-l sprijini. Monarhul a fost de îndată asistat de consilieri, după ce s-a prăbușit pe scări, la puțin timp după ce el și Regina Sonja au coborât de pe o ambarcațiune, la Toldboden, în Copenhaga.

Regele Harald căzut, profimedia 0783444519 jpg
Mai multe pentru tine...

Regele Harald a fost pozat mai târziu râzând în timp ce o îmbrățișa pe regina Margareta și părea că nu a fost rănit, ci doar amuzat.

Întâmplarea neplăcută vine la doar câteva săptămâni după ce monarhul norvegian a fost tratat pentru o infecție la Rikshospitalet, principalul spital din Oslo.

Monarhul are un istoric medical complicat!

În ianuarie 2022, Regele Harald a suferit o operație la picior înainte de a contracta Covid-19 în martie anul trecut. Și mai târziu în acea vară, a ajuns din nou la spital, unde a fost tratat de febră.

În 2003, monarhul norvegian a suferit o intervenție chirurgicală pentru cancer de vezică urinară, iar în 2005, a fost operat pentru o problemă cardiacă.

La vârsta sa înaintată, o căzătură poate deveni ceva periculos, sperăm că Regele Harald V al Norvegiei se simte bine.

Foto: Getty, Profimedia și Twitter



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene de Monaco în roz, Facebook 1 jpg
Sarah Ferguson 2024   Instagram jpg
nunta in Norvegia Printesa Martha Louise si Durek Verret   profimedia 0903549764 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (3) jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Printesa Diana si Regele Juan Carlos   profimedia 0830090426 jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Majestatea Sa Margareta la Universitatea Naţională de Apărare Carol I   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (2) jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor Footo Profimedia jpg
Kate Middleton cu Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto GettyImages (3) jpg
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
Emirul Qatarului și soția sa GettyImages 1487927337 jpg
FotoJet Mary jpg
Meghan Markle foto Archewell Foundation2 jpg
Principesa Sofia in fuchsia la Ziua Spaniei   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (6) jpg