Regina Elisabeta a încurajat-o pe Meghan Markle să se împace cu tatăl ei, Thomas Markle

27 septembrie 2022   Royals

Regina Elisabeta a încercat s-o convingă pe Meghan Markle să-și repare relația agitată cu tatăl ei, Thomas Markle.

„Regina a putut vedea cât de dăunătoare era situația dintre Meghan și tatăl ei și a vorbit cu Meghan despre asta. A încercat să o încurajeze să vorbească cu Thomas”, a spune expertul regal Katie Nicholl în cartea sa, The New Royals.

O sursă i-a spus lui Nicholl că suverana a simțit că „toată treaba cu Thomas Markle a fost tratată prost și, dacă ar fi fost făcută altfel, ar fi ieșit mai bine”.

Bărbatul în vârstă de 78 de ani urma să-și conducă fiica la altar, dar fotografiile compromițătoare în care a fost surprins nu l-au pus într-o lumină favorabilă. Ulterior, el a recunoscut că a colaborat în secret cu un paparazzo și a renunțat la ceremonie, suferind apoi o intervenție chirurgicală la inimă.

„Întotdeauna voi regreta că nu am putut fi acolo și că nu am putut s-o țin de mână pe fiica mea”, a spus tatăl lui Markle despre ceremonie, pe care a urmărit-o din patul său.

De asemenea, Thomas a mărturisit mai târziu că Prințul Harry l-a avertizat, în timpul unui apel telefonic aprins, înainte de nunta regală, să nu se complice cu presa.

Regele Charles a fost cel care a condus-o la altar pe actriță în cele din urmă.

Relația ducesei cu tatăl ei s-a deteriorat și mai mult după ce ea l-a acuzat că a a dat presei o scrisoare privată.

Ducesa a dat în judecată Mail on Sunday și a câștigat procesul pentru publicarea scrisorii. În ea, Meghan își implora tatăl să „nu mai creeze atâta durere”.

Nicholl a mai menționat că Regina a considerat că a fost o greșeală că Harry nu a călătorit niciodată în Mexic pentru a-și cunoaște viitorul socru.

„Cred că a simțit că Harry trebuie să-l întâlnească pe Thomas Markle și că e regretabil că acest lucru nu s-a întâmplat”, a spus Nicholl.

Regina, care a murit pe 8 septembrie,  la vârsta de 96 de ani, a vrut ca Meghan să-și rezolve problemele cu tatăl ei. Ea și-a dorit acest lucru și pentru Harry și restul familiei regale.

„Regina l-a adorat pe Harry până la capăt, iar Harry a adorat-o”, a declarat autorul regal Robert Hardman pentru People.

Mai multe