Regina se simțea epuizată din cauza dramei din familia ei. William era fericit că Harry a ales să trăiască în America

23 septembrie, 2022
william84 jpg

A fost afectată de drama care se petrecea în familia regală. Suverana, care a murit la 96 de ani, la începutul acestei luni, ar fi fost „epuizată de frământările” Prințului Harry și de decizia soției lui, Meghan Markle, de a se retrage din viața regală la începutul anului 2020, a dezvăluit recent o sursă.

„A fost rănită”, a împărtășit sursa, adăugând că, la un moment dat, Regina ar fi spus: „Nu știu, nu-mi pasă și nu vreau să mă mai gândesc la asta” atunci când se discuta despre ruptura regală. 

O parte dintre aceste emoții negative veneau din dorința Reginei de a avea o relație mai strânsă cu nepoții ei, Archie și Lilibet, un obiectiv care a fost aparent complicat de ducii de Sussex, care trăiesc în Statele Unite.

„A fost o sursă de tristețe”, spune o persoană din interio.  „Ea a putut să-i vadă atât de puțin pe Archie și Lilibet. Harry și Meghan nu au putut să i se alăture pentru un weekend la Balmoral, în august, când Regina obișnuia să-și adune nepoții și strănepoții”.

 Dar chiar și în mijlocul acestor evenimente triste, se pare că Elisabeta se gândea cu drag la nepotul ei. „Regina are o slăbiciune pentru Harry”, a spus biograful regal Andrew Morton în timpul unei apariții la televizor în mai, adăugând că Prințul putea „sări peste” angajamentele existente în programul încărcat al bunicii sale.

Mai multe pentru tine...

Când Harry și Meghan au demisionat din familia regală, toată lumea a fost șocată de decizia lor. Cu toate acestea, o persoană a fost fericită că Prințul s-a mutat în California.

Când Harry a ales să plece în SUA și să renunțe la îndatoririle regală, o sursă susține că William și Kate Middleton au fost bucuroși că „drama a dispărut”.

Cu toate acestea, „până în ziua de azi, William încă nu-și poate ierta fratele”.

„Charles vrea să rezolve problema lui Harry și Meghan. Singurul mod în care îi va împiedica să fie o problemă este să cedeze în fața lor, ceea ce se pare că va face”, a spus o sursă în exclusivitate pentru OK! . „Părerea lui Charles este că este mai bine să-i ai aproape decât departe”. „Ceilalți nu ar face asta, dar Charles vrea să demonstreze că el decide. Regele nu vede acest lucru ca pe un cedare în fața lui Harry și Meghan, ci mai degrabă ca pe un mod de a oferi domniei sale o șansă. Harry și Meghan ar fi un mare atu în străinătate pentru el. Trebuie să-i oprească să distrugă monarhia. Cartea lui Harry trebuie, însă, să dispară pentru ca asta să funcționeze”.Recente pe Ok! Magazine

Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg