Relația lui Kate cu regele. Ce glume își fac și cum se alintă reciproc

22 iunie 2023   Royals

Regele Charles al III-lea și Prințesa de Wales au dezvoltat, de-a lungul anilor, o relație strânsă, iar monarhul britanic se referă la soția fiului său cel mare ca la „draga mea noră”…

Cei doi membri marcanți ai familiei regale britanice au bifat împreună numeroase îndatoriri regale, lucru care i-a apropiat pe Charles și nora sa atât de mult, încât au ajuns să aibă mici glume pe care numai ei le înțeleg și le apreciază și alinturi reciproce.

„Kate și Charles par că au o relație specială care se poate vedea de fiecare dată în public. Cei doi au deja micile lor semnale și un limbaj al corpului care vorbește despre empatie și cooperare între ei”, a dezvăluit expertul în limbajul trupului Judi James, în Express.

„Gesturile lor denotă o înțelegere reciprocă și o sincronizare lăudabilă. Mai mult, au apreciere unul pentru altul și o gândire asemănătoare în acele momente în care se află în spațiul public împreună”, a continuat aceasta analiza sa.

Și tocmai pentru că există între ei o legătură specială, Charles a ținut să invite familie Prințesei de Wales la Încoronarea lui din 6 mai.

Kate a început o relație amoroasă cu fiul regelui, William, când erau amândoi la Universitatea St Andrews din Scoția. Odată anunțată logodna celor doi amorezi regali, în 2010, Charles a primit-o în familie cu brațele deschise pe cea care avea să-i devină noră.

În interviul acordat presei cu ocazia logodnei, Kate a spus că Charles a fost „foarte, foarte prietenos” cu ea, în ciuda faptului că ea avea emoții să-l întâlnească pe viitorul ei socru și… rege. „Nici că se putea să decurgă totul mai bine pentru mine…”, a ținut să adauge viitoarea regină britanică cu privire la prima lor întâlnire.

Nu de puține ori i-am privit pe cei doi râzând împreună în public. E limpede că au deja micile lor glume, lucru vizibil și anul trecut, când amândoi au vizitat un centru de reabilitare din Loughborough. Au oare și mici porecle unul pentru altul?

În timpul summit-ului G7 din 2021, prințesa s-a referit la Charles ca la „bunicul”, după cum ne informează un cititor pe buze. La începutul recepției la care au participat cei mai mari lideri politici ai planetei, Kate s-a dus pe Charles și i-a spus: „Bună, bunicule, ce mai faci?”. Și să nu uităm că el îi spune lui „draga mea noră”, da? Așa o alintă oare și pe Meghan Markle?...

foto - GettyImages

Mai multe