Rezoluția lui Meghan în noul an. Uită de ea după câteva pahare consumate!

5 ianuarie 2024   Royals

Ducesa de Sussex a recunoscut, la un moment dat, că-și face aceleași promisiuni la început de an, dar nu reușește niciodată să-și respecte propriile rezoluții, mai ales după ce consumă „câteva pahare” de alcool…

Meghan Markle a făcut o dezvăluire uluitoare pe blogul pe care îl avea înainte de-a intra în familia regală britanică, legată de rezoluțiile de an nou. În ianuarie 2016, soția Prințului Harry a recunoscut că-și pune aceeași dorință în fiecare an, însă se dovedește, de fiecare dată, a fi incapabilă să-și țină promisiunea pe care o face chiar ea.

Meghan a spus că vrea să scape de obiceiurile care o fac să pară nemanierată și că și-ar dori, an de an, să fie mai „ladylike”, adică precum o doamnă. Ducesa a scris pe blogul ei următoarele: „Să alerg un mataton. Să nu-mi mai rod unghiile. Să nu mai înjur. Să învăț din nou franceza. Aceastea sunt rezoluțiile mele în fiecare an. Maratonul n-a fost bifat încă. Iar înjurăturile apar pe nesimțite atunci când mă simt copleșită sau după ce beau câteva pahare de băutură”, a dezvăluit ea.

„În ceea ce privește limba franceză, am studiat-o la liceu și am uitat-o odată ce m-am cufundat în convorbirile în spaniolă cu argentinienii, atunci când m-am dus în Buenos Aires. Îmi pun căștile Rosetta Stone pe urechi în fiecare an, propunându-mi să fac interviuri în franceză, dar, spre uimirea mea, nu s-au prins prea multe de mine”, a continuat ducesa pe același ton dezamăgitor.

„De ros unghiile mi le mai rod atunci când am un zbor turbulent sau o zi stresantă. Nu mă comport deloc ca o lady! Ce să mai zic despre înjurat?! Fir-ar să fie de treabă!”, a conchis Meghan.

Pentru anul acela, Markle și-a propus să nu-și facă nicio rezoluție: „Anul acesta îmi propun un singur lucru – să-l abordez în mod jucăuș. Să râd și să mă joc, să-mi mențin standardele sus și să mă accept așa cum sunt. Rezoluția mea din Noul An e să las loc magiei să se întâmple, să-mi fac planuri, dar să fiu OK dacă se întâmplă să nu se îndeplinească. Să-mi setez scopuri noi, dar să fiu deschisă schimbărilor, în același timp”, a ținut să spună Meghan Markle în 2016.

Nu știm cu exactitate ce și-a propus ducesa pentru 2024, însă ne putem imagina că nu s-au schimbat multe doleanțe de pe lista ei de rezoluții. Interesant ar fi să știm dacă își dorește în continuare să fie mai „ladylike”…

foto - GettyImages

Mai multe