Veste bună! Un nou bebeluş regal la Palatul Buckingham!

25 septembrie 2020   Royal Babies

Veşti mari pentru Prinţesa Eugenie, fiica cea mică a Prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson.

Nepoata în vârstă de 30 de ani a Reginei Elisabeta va devenit mamă. Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva minute de Palatul Buckingham şi sună cam aşa: Alteţa Sa Regală Prinţesa Eugenie şi Domnul Jack Brooksbank sunt încântaţi să anunţe că vor deveni părinţi la începutul anului 2021. Ducele de York şi Sarah, Ducesă de York, Domnul şi Doamna George Brooksbank, Regina şi Ducele de Edinburgh sunt foarte fericiţi datorită veştii.

La rândul lor, Eugenie şi Jack au anunţat fericitul eveniment într-un mod mai puţin protocolar, postând pe Instagram o poză cu nişte botoşei pentru bebeluşi şi cu un mesaj în care declară că de-abia aşteaptă începutul anului viitor.

Prinţesa Eugenie şi Jack Brooksbank s-au căsătorit în luna octombrie a anului 2018, ceremonia având loc la Castelul Windsor.

Acesta va fi primul nepot al Ducilor de York, Andrew şi Sarah Ferguson, părinţii Prinţesei Eugenie continuând să fie buni prieteni, în ciuda divorţului lor.

Sora ei mai mare, Beatrice, de 32 de ani, i-a urmat la altar în vara acestui an, nunta prinţesei fiind una restrânsă, care a respectat regulile impuse de pandemie.

Mai multe