Separare regală. Camilla a plecat singură în vacanță. Ce se întâmplă cu Charles

25 octombrie 2022   Royals

Regina Camilla a plecat în India pentru o vacanță de lux într-un refugiu holistic, unde se pare că plănuiește să rămână timp de 10 zile. Cu toate acestea, soțul ei,  Regele Charles, a rămas acasă, deoarece el îl va numi oficial pe Rishi Sunak ca noul prim-ministru al țării după câteva săptămâni tulburi în politica britanică.

Regele urmează să-i permită lui Rishi Sunak să formeze guvernul. 

Sunak a fost inițial pe locul secund la concursul pentru conducerea conservatorilor din septembrie, dar Liz Truss a ieșit învingătoare.

În timp ce Regele și-a petrecut weekendul trecut relaxându-se în mediul rural la moșia Sandringham, Camilla a zburat cu un zbor British Airways către India.

Ea a ajuns, vineri, cu prietenii, la Centrul de Sănătate Holistică Soukya de lângă Bangalore.

Regina va fi „supusă unor terapii de întinerire” într-o vizită „privată”, fără angajamente oficiale planificate.

Centrul a fost fondat de medicul Dr. Issac Mathai, care s-a antrenat la Harvard, și este descris ca o „destinație holistică pentru a restabili echilibrul natural al corpului între minte, corp și spirit”.

Ferma ecologică de 30 de acri este „primul sanctuar de vindecare de acest fel”.

Sunt oferite o serie de tratamente tradiționale și naturale, cum ar fi Ayurveda, homeopatie, yoga, naturopatie și alte terapii complementare.

Regina Consortă a stat ultima oară în complex în noiembrie 2017, când i s-a alăturat și soțul.

Oaspeții trebuie să semneze un contract înainte de intrare și li se interzice consumul de alcool, fumatul, telefoanele mobile și consumul de carne.

În 2019, dr. Mathai a confirmat că  neobosita Camilla a vizitat centrul de wellness de șase ori din 2010.

Regele Charles este cunoscut a fi un fan al Ayurveda, un tip de medicină tradițională indiană. El a deschis un centru de cercetare dedicat acestei practici la Spitalul St Charles din Londra, în 2018.

Mai multe