Surpriza anului. Kate Middleton își plănuiește marea revenire?

31 mai 2024   Royals

Oficialii regali de-abia au confirmat că Prințesa de Wales nu va participa la repetițiile Trooping the Colour, însă Kate Middleton pare să ne pregătească tuturor o mare surpriză cu ocazia acestui eveniment major.

Ba o veste proastă, ba una bună. Nici noi nu mai știm ce să credem în privința prințesei care lipsește încă de la Crăciun din prim plan și se recuperează acasă după chimioterapia făcută pentru cancerul ei. Stăm cu toții cu sufletul la gură așteptând noutăți din partea ei și iată că aflăm ce plănuiește Kate în timp ce palatul pregătește un eveniment de mari proporții – Trooping the Colour.

De-abia aflasem că viitoarea regină nu va participa la repetițiile pentru marele eveniment, că presa britanică a și publicat o știre complet diferită despre prințesă. Ei bine, Kate nu va participa la repetiții, dar e posibil să apară în public în timpul evenimentului în sine, la Trooping the Colour. Intențiile ei sunt ținute secret deocamdată, e posibil ca palatul nici să nu știe ce dorește Kate Middleton să facă.

Prințesa britanică nu și-a reluat activitatea de când a avut de înfruntat mai multe probleme medicale – mai întâi a fost nevoită să se opereze la nivel abdominal, la început anului, după aceea medicii i-au descoperit celule canceroase și prințesa a trebuit să-și prelugează pauza pentru a începe tratamentul anti-cancer. În aceste circumstanțe, orice informație despre ea e așteptată cu mare interes de întreaga lume, care speră la întoarcerea ei în lumina reflectoarelor cât mai curând.

Palatul Kensington e convins că prințesa se va recupera complet după administrarea tratamentului anti-cancer, însă Kate nu va reveni la activitățile oficiale decât atunci când medicii îi permit așa ceva.

Oficialii de la palat au confirmat ieri că viitoarea regină nu va participa la Colonel's Review, adică la repetițiile pentru Trooping the Colour, pe 8 iunie, unde era de așteptat ca prințesa, care este Colonel al Gărzilor Irlandeze, să salute trupele.

Mai mult de-atât, sursele oficiale au dezvăluit că Middleton nu-și va relua atribuțiile regale în iunie. Așadar, nici pe 15 iunie, când va fi Trooping the Colour, n-o vom admira pe Kate Middleton la eveniment.

Situația e diferită azi! În ciuda celor confirmate de palat, Kate ne pregătește o surpriză. Va apărea la balconul Palatului Buckingham ca să-și salute supușii. Sau cel puțin asta ia în calcul în acest moment. Nimic din planurile ei nu e confirmat și sperăm ca pe 15 iunie Kate să se simtă destul de bine, astfel încât să apară în fața publicului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla atunci…

Daily Mail, care a făcut publică știrea despre prințesă, susține că Middleton nu va participa la întregul eveniment, ci doar își va face apariția la balconul palatului, pentru a urmări parada și a-și saluta fanii. Într-adevăr o veste minunată pentru admiratorii ei!

foto - GettyImages

Mai multe