„Regula de aur” a Prințesei Diana, pe care Kate Middleton a impus-o copiilor ei

30 mai, 2024

Kate Middleton și Prințul William pun copiii mai presus de orice și, atunci când vine vorba despre stilul de parenting practicat de viitoarea regină britanică, el este asemănător cu cel preferat de soacra ei. De fapt, a copiat fidel „regula de aur” a Prințesei Diana.

image

Atât Kate, cât și William sunt niște părinți implicați trup și suflet în educarea copiilor lor și nimic nu este mai important decât familia frumoasă pe care și-au creat-o. De-a lungul timpului, cei doi părinți regali ne-au arătat frânturi din viața lor de familie, vorbind deschis despre pasiunile pe care le au Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis și alte detalii care au făcut deliciul fanilor regali. Mai mult, viitorii monarhi britanici au lăsat să se zărească felul în care își cresc ei copiii și ce valori încearcă ei să le insufle celor mici.

Metoda de parenting pe care o practică Kate Middleton provine chiar de la regretata Prințesă Diana. De fapt, îi este atât de specifică Prințesei Inimilor, încât a fost denumită „regula de aur” a lui Lady Di în ceea ce privea creșterea celor doi fii ai săi, William și Harry.

Fosta Prințesă de Wales încearca să-i mențină pe cei mici cu picioarele pe pământ, în ciuda privilegiilor regale de care se bucurau, ne informează The Sun. Diana îi lua adesea pe fiii ei la evenimentele caritabile la care participa, pentru ca ei să vadă cu ochii lor realitatea în care trăiesc anumiți oameni. Mai mult, Diana îi punea pe William și pe Harry să scrie scrisori de mulțumire pentru a-i învăța manierele încă de mici.  

Iar Kate face același lucru cu cei trei copii ai ei. Îi pune pe George, Charlotte și pe Louis să scrie scrisori de mulțumire pentru fiecare cadou primit. „William și Kate au dezvoltat acest sistem și l-au implemantat copiilor lor. I-au învățat cum să se poarte la masă, cum să scrie scrisori de mulțumire, cum să facă mici reverențe, iar acum toți trei fac pe pilot automat aceste lucruri, au devenit obișnuință pentru ei”, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul britanic mai sus menționat.

Exact așa cum făcea Diana cu copiii ei și îi lua cu ea la evenimentele caritabile, Kate a fost adesea însoțită de copiii ei pentru a da o mână de ajutor la proiectele filantropice. Ultima dată când s-a întâmplat asta a fost înainte de Crăciun, în Maidenhead, când au împachetat cadouri pentru copiii defavorizați.

Prințesa Diana și Kate Middleton  foto   GettyImages, Profimedia jpg
Mai multe pentru tine...

Autorul regal, care a colaborat cu Prințesa Diana la biografia ei, Andrew Morton, a explicat cum încerca regretata Prințesă a Inimilor să-i învețe pe fiii ei despre condițiile în care trăiesc oamenii obișnuiți sau chiar cei defavorizați: „Își lua băieții cu ea în vizitele ei caritabile private, încă de când erau mici. Nu-și dorea ca William și Harry să crească crezând că viața tuturor include doar mașini de lux, bodyguarzi și bone”, a conchis acesta.

Iar Kate aplică exact aceași metodă – îi învață pe cei mici care este realitatea și cum trebuie să se comporte în funcție de felul în care trăiesc și cei din jurul lor, nu numai ei.

foto - GettyImages, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Ducesa Sophie foto GettyImages 2157423693 jpg
Felipe, Letizia, Prințesa Elena, Prințesa Cristina și Inaki Urdangarin, 2011, Getty jpg
Margareta a României în Finlanda colaj Facebook jpg
Regele Juan Carlos cu fiicele Infanta Cristina si Infanta Elena si nepotii Juan Valentin Urdangarin, Felipe Juan Froilan si Victoria Federica de Marichalar   GettyImages 2143422506 jpg
Prințul Carl Philip și Sofia ai Suediei profimedia 0882286416 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (4) jpg
regele frederik al danemarcei si gemenii lui foto instagram jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (8) jpg
Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (3) jpg