Hair stilistul Prințesei Diana face dezvăluiri emoționante despre copilăria lui William

23 mai, 2024

Richard Dalton, cel care s-a ocupat de coafura fostei Prințese de Wales, a vorbit cu, emoție în glas, despre trucul la care apela Lady Di pentru a-l convinge pe primul ei născut să stea la tuns.

image

Spre deosebire de restul copiilor, Prințul William adora să fie tuns, când era mic. Nu se fâțâia pe scaun și stătea cuminte până ce frizerul își termina treaba. Hair stilistul Richard Dalton își amintește cum era să taie păr regal și cum de ajunsese micuțul prinț să adore să se tundă. Ei bine, William beneficia de un privilegiu mult dorit…

Vorbind în cadrul evenimentului Styling Princess Diana din Fotografiska New York, la începutul săptămânii, Richard a povestit cum moștenitorul tronului britanic se bucura întotdeauna să-l vadă, în copilăria prințului.

People a publicat un material întreg despre dezvăluirile pe care le-a făcut fostul angajat loial al Prințesei Diana, în care acesta a precizat că William se bucura atât de mult că urma să fie tuns, încât punea un scaun mic pe măsuța de cafea din fața televizorului, ca pregătire a mult așteptatului moment. De ce își dorea micul prinț atât de mult să se tundă? Pentru că se putea uita la televizor tot timpul cât Richard îl tundea.

Hair stilistul a tuns părul fraților regali, William și Harry, până în 1991, când prințul cel mare a împlinit 9 ani și cel mic, 7 ani. Însă Richard a continuat să se ocupe de podoaba capilară a Prințesei Diana până în 1997, când aceasta a sfârșit prematur în accidentul auto din Paris.

„Mă întâlneam cu ea în fiecare dimineață, pentru că, așa cum e de așteptat, avea câte un eveniment la care trebuia să participe în fiecare zi și se întoarcea la ora 17, ca să ne ocupăm de diademe. Nu cred că am fost vreodată serioși noi doi, tot timpul ne distram de minune!”, a ținut să precizeze apropiatul Prințesei Diana.

Hair stilistul urmează să publice o carte, intitulată It’s All About the Hair — My Decade with Diana, și, cu asemenea ocazie, a început să rememoreze momentele minunate petrecute alături de Prințesa Inimilor. Conform celor spuse de el, Diana era mare fan telenovele și a refuzat chiar invitații la diverse evenimente pentru a rămâne acasă ca să urmărească un nou episod din serialul Dynasty.

Mai multe pentru tine...

Impresionată de stilul abordat în serialul ei preferat, Diana încerca să copieze imaginea actrițelor din serialul de mare succes: „Se prefăcea că făcea și ea parte din distribuția Dynasty și copia piesele vestimentare, bijuteriile”, a dezvăluit cel care a ținut să adauge un amănunt esențial – că Prințesa Diana era „mai frumoasă în realitate decât în poze”.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Împăratul Naruhito în Marea Britanie Foto Getty Images (1) jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Getty Images (3) jpg
Regele Charles Royal Ascot Foto Profimedia jpg
Principele Radu 62 ani Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Taylor Swift Prințul William George și Charlotte Foto Instagram jpg
Principesa Sofia, iunie 2024   Casa Regala (9) jpeg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto profimedia 0883520310 jpg
Sarah Ferguson profimedia 0883026528 jpg
Printul William   GettyImages 2155662284 jpg
William și Kate tineri, Getty jpg
Prințul William Carole Middleton profimedia 0883021484 jpg
Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (2) jpg
Zara Tindall Royal Ascot jpg
Prințesa Leonor și Sofia profimedia 0883197255 jpg
Prințesa Beatrice și Ducesa Sophie jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei   Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg