Hair stilistul Prințesei Diana face dezvăluiri emoționante despre copilăria lui William

23 mai, 2024

Richard Dalton, cel care s-a ocupat de coafura fostei Prințese de Wales, a vorbit cu, emoție în glas, despre trucul la care apela Lady Di pentru a-l convinge pe primul ei născut să stea la tuns.

image

Spre deosebire de restul copiilor, Prințul William adora să fie tuns, când era mic. Nu se fâțâia pe scaun și stătea cuminte până ce frizerul își termina treaba. Hair stilistul Richard Dalton își amintește cum era să taie păr regal și cum de ajunsese micuțul prinț să adore să se tundă. Ei bine, William beneficia de un privilegiu mult dorit…

Vorbind în cadrul evenimentului Styling Princess Diana din Fotografiska New York, la începutul săptămânii, Richard a povestit cum moștenitorul tronului britanic se bucura întotdeauna să-l vadă, în copilăria prințului.

People a publicat un material întreg despre dezvăluirile pe care le-a făcut fostul angajat loial al Prințesei Diana, în care acesta a precizat că William se bucura atât de mult că urma să fie tuns, încât punea un scaun mic pe măsuța de cafea din fața televizorului, ca pregătire a mult așteptatului moment. De ce își dorea micul prinț atât de mult să se tundă? Pentru că se putea uita la televizor tot timpul cât Richard îl tundea.

Hair stilistul a tuns părul fraților regali, William și Harry, până în 1991, când prințul cel mare a împlinit 9 ani și cel mic, 7 ani. Însă Richard a continuat să se ocupe de podoaba capilară a Prințesei Diana până în 1997, când aceasta a sfârșit prematur în accidentul auto din Paris.

„Mă întâlneam cu ea în fiecare dimineață, pentru că, așa cum e de așteptat, avea câte un eveniment la care trebuia să participe în fiecare zi și se întoarcea la ora 17, ca să ne ocupăm de diademe. Nu cred că am fost vreodată serioși noi doi, tot timpul ne distram de minune!”, a ținut să precizeze apropiatul Prințesei Diana.

Hair stilistul urmează să publice o carte, intitulată It’s All About the Hair — My Decade with Diana, și, cu asemenea ocazie, a început să rememoreze momentele minunate petrecute alături de Prințesa Inimilor. Conform celor spuse de el, Diana era mare fan telenovele și a refuzat chiar invitații la diverse evenimente pentru a rămâne acasă ca să urmărească un nou episod din serialul Dynasty.

Mai multe pentru tine...

Impresionată de stilul abordat în serialul ei preferat, Diana încerca să copieze imaginea actrițelor din serialul de mare succes: „Se prefăcea că făcea și ea parte din distribuția Dynasty și copia piesele vestimentare, bijuteriile”, a dezvăluit cel care a ținut să adauge un amănunt esențial – că Prințesa Diana era „mai frumoasă în realitate decât în poze”.

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Lady Louise Windsor, skinny jeans vs Trooping the Colour   Profimedia jpg
Ducesa Sophie foto GettyImages 2157423693 jpg
Felipe, Letizia, Prințesa Elena, Prințesa Cristina și Inaki Urdangarin, 2011, Getty jpg
Margareta a României în Finlanda colaj Facebook jpg
Regele Juan Carlos cu fiicele Infanta Cristina si Infanta Elena si nepotii Juan Valentin Urdangarin, Felipe Juan Froilan si Victoria Federica de Marichalar   GettyImages 2143422506 jpg
Prințul Carl Philip și Sofia ai Suediei profimedia 0882286416 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (4) jpg
regele frederik al danemarcei si gemenii lui foto instagram jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (8) jpg
Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg