Hair stilistul Prințesei Diana face dezvăluiri emoționante despre copilăria lui William

23 mai, 2024

Richard Dalton, cel care s-a ocupat de coafura fostei Prințese de Wales, a vorbit cu, emoție în glas, despre trucul la care apela Lady Di pentru a-l convinge pe primul ei născut să stea la tuns.

image

Spre deosebire de restul copiilor, Prințul William adora să fie tuns, când era mic. Nu se fâțâia pe scaun și stătea cuminte până ce frizerul își termina treaba. Hair stilistul Richard Dalton își amintește cum era să taie păr regal și cum de ajunsese micuțul prinț să adore să se tundă. Ei bine, William beneficia de un privilegiu mult dorit…

Vorbind în cadrul evenimentului Styling Princess Diana din Fotografiska New York, la începutul săptămânii, Richard a povestit cum moștenitorul tronului britanic se bucura întotdeauna să-l vadă, în copilăria prințului.

People a publicat un material întreg despre dezvăluirile pe care le-a făcut fostul angajat loial al Prințesei Diana, în care acesta a precizat că William se bucura atât de mult că urma să fie tuns, încât punea un scaun mic pe măsuța de cafea din fața televizorului, ca pregătire a mult așteptatului moment. De ce își dorea micul prinț atât de mult să se tundă? Pentru că se putea uita la televizor tot timpul cât Richard îl tundea.

Hair stilistul a tuns părul fraților regali, William și Harry, până în 1991, când prințul cel mare a împlinit 9 ani și cel mic, 7 ani. Însă Richard a continuat să se ocupe de podoaba capilară a Prințesei Diana până în 1997, când aceasta a sfârșit prematur în accidentul auto din Paris.

„Mă întâlneam cu ea în fiecare dimineață, pentru că, așa cum e de așteptat, avea câte un eveniment la care trebuia să participe în fiecare zi și se întoarcea la ora 17, ca să ne ocupăm de diademe. Nu cred că am fost vreodată serioși noi doi, tot timpul ne distram de minune!”, a ținut să precizeze apropiatul Prințesei Diana.

Hair stilistul urmează să publice o carte, intitulată It’s All About the Hair — My Decade with Diana, și, cu asemenea ocazie, a început să rememoreze momentele minunate petrecute alături de Prințesa Inimilor. Conform celor spuse de el, Diana era mare fan telenovele și a refuzat chiar invitații la diverse evenimente pentru a rămâne acasă ca să urmărească un nou episod din serialul Dynasty.

Mai multe pentru tine...

Impresionată de stilul abordat în serialul ei preferat, Diana încerca să copieze imaginea actrițelor din serialul de mare succes: „Se prefăcea că făcea și ea parte din distribuția Dynasty și copia piesele vestimentare, bijuteriile”, a dezvăluit cel care a ținut să adauge un amănunt esențial – că Prințesa Diana era „mai frumoasă în realitate decât în poze”.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg