Topul celor mai atrăgători bărboși regali. Prințul William se numără printre favoriți?

6 septembrie 2024   Royals

Prinții și regii au întotdeauna o imagine la patru ace, ireproșabilă, iar bărbieritul făcea, până mai ieri, parte din rutina membrilor masculini ai familiilor regale. Însă există și excepții, care sunt demne de luat în seamă. Care sunt cei mai sexy bărboși de la palat?

Doar pentru că trebuie să arate întotdeauna bine, asta nu înseamnă că nu pot avea barbă. Însă știm cu toții că Regina Elisabeta a II-a avea reguli stricte pe vremea domniei ei îndelungate și nu permitea… scăpări precum nebărbieritul într-una din zile.

Cu toate astea, chiar la palatul britanic s-a întâmplat ca prinții să ignore regula fostei suverane și să iasă în public cu păr facial, spre deliciul fanelor regale, care au și realizat un clasament al celor mai atrăgători bărboși de la palat. Cine este preferat?  

Regele Charles

Actualul monarh britanic s-a afișat, de cele mai multe ori, cu fața proaspăt bărbierită, însă a existat o perioadă din viața lui, în anii ’70, când făcea parte din Marina britanică, când și-a lăsat barbă. A fost sau nu o alegere bună să și-o radă?

Prințul William

Viitorul rege britanic face furori acum cu barba lui! Dar nu prima dată când s-a prezentat la evenimente publice cu asemenea imagine… rebelă. În 2008, Prințul William și-a lăsat barbă, însă bunica lui, Regina Elisabeta a II-a, i-a și dat ordin să și-o radă. Iar el s-a conformat dorinței fostului șef al monarhiei, din păcate...

Totuși, în anul de grație 2024, soțul lui Kate Middleton a creat o adevărată isterie printre admiratoarele lui cu barba afișată în august, în clipul video în care îi felicita pe olimpicii britanici, împreună cu mama copiilor săi. Iar zilele trecute, William a reapărut nebărbierit, imagine care l-a propulsat în vârful clasamentului celor mai sexy bărboși regali.   

Prințul Harry

Fiul cel mic al Prințesei Diana e bărbos de ani de zile, lucru pe care deși l-a dorit cu ardoare. De fapt, Harry i-a cerut permisiunea Reginei să poarte barbă la nunta lui cu Meghan Markle, în 2018, însă Elisabeta a II-a n-a permis asemenea extravaganță.

Regele Frederik

Suveranul Danemarcei este adeptul părului facial, motiv pentru care are barbă de ceva timp și, trebuie să recunoaștem, nu-i stă deloc rău. Să-l plasăm cumva pe locul secund în topul celor mai atrăgători bărboși regali?

Regele Willem-Alexander

Și monarhul olandez are o abordare relaxată în ceea ce privește imaginea unui rege. Astfel, are barbă de câțiva ani și nu dă semne că s-a săturat de ea.

Regele Felipe

Un loc pe podium trebuie să-i revină și suveranului Spaniei, care face și el furori cu barba sa de ani întregi.

foto - GettyImages, Profimedia

Mai multe