Când a aflat George că va deveni rege într-o bună zi și ce a spus tatăl lui despre destinul lui regal

25 iulie, 2024

Viitorul celui mai mare copil al Prințului William și al lui Kate Middleton a fost trasat încă de la naștere. Și, la un moment dat, a aflat și Prințul George de el.

Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg

Fiul cel mare al moștenitorul tronului regal are un „rol mai important” decât frații lui în cadrul monarhiei britanice, iar el a aflat de acest lucru și-a înțeles ce i se pregătește în viitor. De fapt, i s-a pus în vedere că va deveni rege „foarte devreme”, dacă e să luăm în seamă apropiații familiei regale.

Biograful Robert Lacey ne dezvăluie că copilul regal, care a împlinit 11 ani de curând, a avut o discuție formală despre destinul lui regal în 2020. Întreaga conversație oficială a avut loc „într-un moment ales de ei” și a reflectat „nemulțumirea lui William în privința ideii care nu i-a dat pace încă de la început despre destinul lui regal”.  

Amaia Arrieta, care creeză haine pentru cei trei copii regali, Goerge, Charlotte și Louis, a declarat în People că „eu cred că George a știut ce-l așteaptă încă de la început aproape”. „El are întotdeauna un rol mai important de jucat și au existat multe evenimente ale Reginei Elisabeta a II-a sau ale Prințului Phillip, unde el era singurul copil invitat, frații lui nu participau. Cred că au avut discuția cu el destul de devreme”, a conchis aceasta.

În 2016, Prințul William a vorbit, la BBC, despre cum îi va spune fiului său cel mare, care n-avea mai mult de 3 ani atunci, despre destinul său regal. „Vor exista un moment și un loc propice pentru așa ceva… Deocamdată, tot ce facem e să păstrăm un mediu sigur și stabil în jurul lui și să-i arăt cât de mult îl iubesc”, a dezvăluit următorul rege britanic.

Mai multe pentru tine...

În ciuda presiunii la care e supusă familia regală, din cauza expunerii publice constante, Prințul William și Prințesa de Wales vor să-i ofere lui George o copilărie cât mai normală. „Este un efort imens de echilibrare a întregii situații”, ne spune o sursă regală.

„William și Kate fac ceea ce trebuie, îl protejează astfel încât George să aibă parte de o copilărie normală, dar el deja a început să bifeze diverse îndatoriri regale ca viitor monarh. Are în jurul său exemple directe despre cum e viața ca membru al familiei regale sau ca monarh, dar, în același timp, experimentează și cum e să fii un băiat obișnuit”, a declarat apropiatul familiei regale britanice.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Printesa Anne, Regele Charles si Regina Consoara Camilla   profimedia 0746361096 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg