Porecla adorabilă pe care William și Kate i-au atribuit-o Prințului George chiar înainte de nașterea sa

22 iulie, 2024

Astăzi, întâiul născut al Prinților de Wales împlinește 11 ani, ocazie cu care ne reamintim întâmplări interesante din viața celui care va deveni, la un moment dat, regele Marii Britanii.

În aprilie 2014, William, Kate și George aterizau în Noua Zeelandă, într-o vizită regală, Profimedia
În aprilie 2014, William, Kate și George aterizau în Noua Zeelandă, într-o vizită regală, Profimedia

Și de data aceea, vântul i-a jucat feste frumoasei și tinerei Kate Middleton. Se întâmpla des în primii ani de mariaj să sufere incidente de acest gen, nu o dată Kate a devenit virală chinuindu-se să-și țină fusta, intens răvășită de vânt.

Dincolo de acest detaliu amuzant, dorim să vă delectăm cu imagini inedite ale Prințului George de pe vremea când era bebeluș.

Tânărul ajuns acum la 11 ani este al doilea în ordinea succesiunii la tron, după tatăl său, Prințul de Wales William.

Chair în urmă cu câteva ore, Palatul Kensington a publicat cel mai recent portret regal al tânărului, o imagine alb negru, realizată chiar de mama sa, Kate Middleton, o fotografă entuziastă.

Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Mai multe pentru tine...

Potrivit Express, Kate Middleton și Prințul William i-au găsit micuțului George o poreclă adorabilă, chiar dinainte de venirea acestuia pe lume, a dezvăluit un autor regal.

În calitatea sa de viitor moștenitor la tron, George are multe titluri, dar jurnalistul și autorul regal Robert Jobson a dezvăluit în cartea sa din 2013 „The New Royal Family: Prince George, William and Kate, The Next Generation” că a beneficiat de o poreclă interesantă, chiar înainte de a se naște.

În timp ce se pregătea să-l nască pe George în iulie 2013, Prințesa de Wales tocmai ce își încheiase ultima apariție publică înainte de naștere, la parada regelui Trooping the Color. Urma concediul de maternitate.

Și William își elibera agenda, pentru a fi prezent atunci când ”strugurașul” avea să apară pe lume.

Domnul Jobson a scris în carte: „Data viitoare când o vom vedea pe prințesa Kate va fi pe treptele spitalului, cu noul ei copil în brațe și cu soțul mândru lângă ea. Fără îndoială, nașterea primului copil va fi cea mai importantă realizare de până acum. Cei doi viitori părinți își alintă deja odorul ”mica bobiță de strugure”, sunt emoționați și nerăbdători.”

Iată că bobița de strugure a crescut atât de frumos, este un tânăr educat, adorabil, cu trăsăturile fizice pregnante moștenite de la tatăl său și de la regretata sa bunică Prințesa Diana.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Printesa Anne, Regele Charles si Regina Consoara Camilla   profimedia 0746361096 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia Foto Profimedia (1) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg
Cei patru regali (16) jpg
Printul Jacques si Printesa Gabriella, Printul Albert si Printesa Charlene la numirea lui Didier Guillaume   Palatul Princiar (1) jpg
Printesa Laurentien a Olandei, sotia Printului Constantin si cumnata Regelui Willem Alexander si Regina Maxima   Casa Regala olandeza (2) jpg
FotoJet Martha Ingrid jpg
Prințesa Norvegiei și Durek Verrett jpg
Prințesa Martha Louise și șamanul Durek Verrett Foto Profimedia (1) jpg
Kate Middleton Printul William George Charlotte Louis (1) jpg
FotoJet Kate (2) jpg