Trucul la care a apelat Kate Middleton pentru a le îndepărta pe admiratoarele Prințului William

31 octombrie 2022   Royals

Kate Middleton și Prințul William au fost prieteni apropiați atunci când erau la universitate și nu aveau încă o relație. Înainte de a transforma povestea lor în ceva mai mult, Kate avea un truc la care apela deseori pentru a-l ajuta pe viitorul Prinț de Wales să iasă din situații „incomode”.

Cei doi s-au întâlnit în primul an, în timp ce studiau la Universitatea St Andrew din Scoția și într-un moment în care locuiau amândoi în reședința St Salvator. Când Prințul William a sosit aici pentru prima dată, a primit multă atenție de la colegele de an, ceea ce l-a făcut nervos, deoarece era „prea politicos” și nu știa cum să le respingă. 

Kate Middleton se pare că a găsit imediat un truc salvator și l-a ajutat pe bietul Prinț să iasă din situații incomode.

Katie Nicholl, autoare a cărții „Kate: The Future Queen”, a intervievat o prietenă a cuplului regal, pe Laura Warshauer, în timp ce aceștia erau la universitate. „Will a fost abordat de o fată la o petrecere și a fost destul de inconfortabil, pentru că nu putea să o respingă”, povestește Laura.

„El era cu adevărat politicos, dar această fată pur și simplu nu a înțeles indiciu. Dintr-o dată, Kate a venit în spatele lui și l-a cuprins cu brațele”.

„Oh, îmi pare rău, dar am o prietenă”, i-a spus el atunci și a plecat împreună cu Kate să chicotească”.

Prințul William i-a mulțumit apoi lui Kate pentru acea soluție salvatoare.

„Kate era singura fată din cameră care putea face asta. Și asta a fost la o lună după ce am început universitatea”.

Cei doi s-au mutat apoi cu alți doi colegi de cameră, Fergus Boyd și Olivia Bleasdale, în timpul celui de-al doilea an la universitate.

Ei locuiau într-un apartament mic de pe Hope Street, pentru care cei patru studenți plăteau fiecare100 de lire pe săptămână. Cu toate acestea, Kate a decis să fie ea cea care vizitează apartamentele în timp ce căutau cazare, deoarece exista un obstacol neașteptat pentru Prinț.

Charlotte Smith, proprietarul care a închiriat cuplului regal, a declarat într-un interviu „Am avut o experiență nefericită cu niște băieți înainte și eram hotărâți să nu mai aduce tineri acolo.

Mobilier și geamuri sparte – au fost multe pagube, așa că asta ne-a dezamăgit. I-am spus acestei domnișoare că preferăm să nu avem băieți în chirie și ea ne-a spus: <<Dacă v-aș spune că e vorba de Prințul William?>>".

Charlotte și soțul ei au fost de acord ulterior să-i lase pe Prințul William și pe celălalt coleg de cameră al lor, Fergus, să închirieze de la ei.

Mai târziu l-au descris pe regal ca pe un tip fermecător și foarte prietenos.

În ultimii doi ani de universitate, Prințul William și Kate au decis să locuiască într-o casă privată în afara campusului. S-au mutat la Casa Balgove din Strathtyrum, care aparținea unui văr îndepărtat al ducelui.

Prințul William și Kate își petreceau vacanțe la Tam-Na-Ghar Cottage, pe terenul Castelului Balmoral, și mărturisesc că au trăit acolo, la casa liniștită din munți, unele dintre cele mai fericite zile din viața lor.

Mai multe