Anca Lungu a trecut printr-o mare cumpănă la prima naştere. Fetiţa ei avea sub 2 kg!

9 decembrie 2019   Vedete

Acum e mămica a doi copii, dar prima sarcină s-a lăsat cu emoţii. Iată ce dezvăluie fosta vedetă a Antenei 1 la 5 ani de la acea experienţă.

Anca Lungu (33) trăieşte de câţiva ani în Franţa, ţară care i-a devenit a doua casă după ce şi-a refăcut viaţa alături de un afacerist grec, cu care a întemeiat o nouă familie. Anul trecut, fosta crainică a Observatorului aducea pe lume al doilea său copil, pe Georgios Alexander, frăţiorul mai mic al Nataliei, născută în timpul mariajului său cu Ştefan Lungu.

Puţină lume ştie, însă, că Anca a trecut prin emoţii uriaşe în timpul sarcinii. Şi asta pentru că Natalia s-a grăbit să vină pe lume mult mai devreme decât era preconizat, având la naştere o greutate de sub 2 kilograme. Lucru pe care frumoasa ei mămică l-a dezvăluit abia acum, într-o postare pe Instagram.

"Natalia a scotocit astăzi prin cutiuţa ei cu amintiri. “Uite, mami, cât de micuţă eram!”. Da, body-ul ăsta îi era puţin lărguţ la 2 săptămâni, după ce s-a născut. Era mai fragilă decât bebeluşii cu care se joacă ea acum. Avea 1930 g. A venit cu 6 săptămâni înainte de termen. Prematuritatea e o încercare grea pentru mame şi bebeluşii grăbiţi deopotrivă. Din fericire, povestea noastră e una cu final fericit", a mărturisit Anca.

Şi, tot din fericire, sarcina cu Georgios Alexander a decurs normal, deşi vedeta TV a stat cu emoţii până în ultima clipă.

"A doua naştere a fost la termen (42 de săptămâni, atât cât te lasă în Franţa) şi totul a fost perfect. Aşa că am avut ocazia să experimentez şi bucuria unei naşteri la termen, fără emoţii sau griji după."

Mai multe