Antonia, ipostază inedită. Cântăreaţa de 31 de ani a pozat într-o manieră sexy şi neaşteptată

15 septembrie 2020   Vedete

Antonia a pozat în cea mai neaşteptată ipostază. Cântăreaţa de 31 de ani, mamă a trei copii, a arătat cât poate să fie de sexy. Nu degeaba este considerată cea mai frumoasă femeie din România!

Are 31 de ani, are 3 copii, are o carieră de artist şi un corp care te lasă fără cuvinte atunci când apare. Despre Antonia este vorba, artista pe care credeam că am văzut-o în toate ipostazele: pe scenă, în viaţa privată, pe podium, la concerte. Dar nu, nu am văzut nici măcar 50% din ce poate ea, din ce poate face, din manierele în care poate poza. 

Cântăreaţa a pozat acum pentru Touch Magazine într-o ipostază de-a dreptul neaşteptată. Despre ce este vorba? Antonia poartă doar într-un body alb şi îşi etalează cu încredere corpul lucrat, cu ambiţie, în sala de fitness. Arată incredibil de provocator, nu? 

        Vezi această postare pe Instagram                   NEW COVER!!! @antonia @touch.magazine.official Septembrie 2020! ❤️ #touchmagazineofficial #newcover Shoot by @tibivintur Styled by @mirunammiu / body @dragos.constantine Makeup @emauta Hair @cozmageorge Editor in chief @irinasopcu PR @monica_munteanu @denisradudenis Location @promaxevents O postare distribuită de TOUCH Magazine (@touch.magazine.official) pe Sep 14, 2020 la 7:52 PDT

Vezi această postare pe Instagram

NEW COVER!!! @antonia @touch.magazine.official Septembrie 2020! ❤️ #touchmagazineofficial #newcover Shoot by @tibivintur Styled by @mirunammiu / body @dragos.constantine Makeup @emauta Hair @cozmageorge Editor in chief @irinasopcu PR @monica_munteanu @denisradudenis Location @promaxevents

O postare distribuită de TOUCH Magazine (@touch.magazine.official) pe

În urmă cu ceva vreme ea a spus secretul său modul în care se întreţine pentru a fi mereu în formă: "Fac sală cât de des pot, dar şi mănânc destul de mult, doar că sănătos: piept de pui sau vită, broccoli, sparanghel, salate.". Priviţi în galeria foto şi cum arată Antonia în costum de baie. 

Foto: Touch Magazine. Facebook 

Mai multe