Drew Barrymore, despre consumul de heroină şi operaţii estetice: ”Aş fi moartă într-un timp foarte scurt”

10 ianuarie 2019   Vedete

Şi-a început cariera actoricească la doar trei ani, când a fost cooptată să joace în ”E.T the Extra-Terrestrial”. Parcursul ei n-a fost tocmai lin, având şi o perioadă de declin. Actriţa a vorbit recent despre tentaţiile din această industrie.

Drew Barrymore a vorbit deschis despre vremurile tulburi prin care a trecut în adolescenţă, când cariera ei actoricească era în vârf. Ea a recunoscut, însă, că-n ciuda dependenţei de alcool, cu care s-a luptat, Drew n-a ajuns nicicând să consume heroină ori să-şi facă operaţii estetice.

În vârstă de 43 de ani, Drew a mărturisit că e o persoană care dezvoltă rapid dependenţe şi că astfel de obiceiuri nesănătoase i-ar fi adus foarte repede moartea.

”Nu am luat niciodată heroină şi nici nu vreau să-mi fac operaţii estetice, căci cred că amândouă sunt periculoase.  Cred că dacă le-aş încerca, aş fi moartă înt-un timp foarte scurt”, a recunoscut, sinceră, Drew.

Cât despre aspectul ei din prezent şi tentaţia de a-şi îmbunătăţi look-ul, Drew spune că preferă să fie un proces natural. ”Consider că e un privilegiu de a îmbătrâni graţios”.

Mai multe