FOTO&VIDEO Lili Sandu şi Silviu Ţolu, prima vacanţă în trei în afara ţării. Uite ce destinaţie neobişnuită au ales

6 iulie 2021   Vedete

Ne-am fi gândit că au ales un loc dedicat familiilor cu copii mici, dar, nonconformişti cum îi ştim, au plecat să petreacă, aşa cum n-au mai făcut-o demult.

Sunt puşi pe distracţie! După un an în care şi-au refuzat prea multe ieşiri, Lili Sandu şi Silviu Ţolu simt că trebuie să recupereze cel puţin… o vară. Iar Thomas, la cele 11 luni ale sale, se dovedeşte a fi la fel de dornic de aventură şi distracţie. Cel puţin, asta ne-a arătat la primul său zbor cu avionul, moment surprins într-un video realizat de părinţii săi.

„Primul zbor după aproape 2 ani care m-a făcut să simt că mi-am luat viaţa înapoi! Mai mult decât atât, a fost şi primul zbor alături de fiul nostru, care ne-a arătat cât de curajos este, fiind super vesel şi făra cranky mood pe tot parcursul zborului. Părea că era făcut pentru a călători! Din 2 nomazi, normal să fie şi puiul la fel”, spune Lili Sandu amuzată.

        View this post on Instagram                       A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official)

View this post on Instagram

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official)

Cu siguranţă, prea uşor nu le-a fost, de vreme ce sexy mămica încă îl alăptează pe micul Thomas. Dar cert e că, odată ajunşi pe insula Mykonos (da, aţi citit bine, fix insula petrecăreţilor!), petrecerea a şi început pentru cei trei.

        View this post on Instagram                       A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official)

View this post on Instagram

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official)

Atmosfera de vacanţă, muzica de club şi băuturile pentru cei mari au reuşit să-i facă pe Lili şi pe Silviu să dea uitării anul pandemic, iar marea şi soarele Greciei i-au făcut să se bucure din plin de această primă vacanţă în 3 peste hotare.

FOTO: Instagram

Mai multe