Ashton Kutcher se visează cowboy

20 iulie 2010   Gossip

Soţul actriţei Demi Moore vrea să joace în filme western, dar nu crede că-şi va vedea visul cu ochii deoarece nu mai există public destul de numeros pentru astfel de pelicule. Ashton Kutcher îşi doreşte să-şi vadă numele pe genericul unui film western, dar se îndoieşte de succesul pe care l-ar avea din cauza numărului tot mai restrâns de oameni care preferă asemenea pelicule.

Soţul actriţei Demi Moore vrea să joace în filme western, dar nu crede că-şi va vedea visul cu ochii deoarece nu mai există public destul de numeros pentru astfel de pelicule.

Ashton Kutcher îşi doreşte să-şi vadă numele pe genericul unui film western, dar se îndoieşte de succesul pe care l-ar avea din cauza numărului tot mai restrâns de oameni care preferă asemenea pelicule. „Vreau tare mult să joc la un moment dat într-un western. Totuşi nu ştiu dacă se întâmpla asta, pentru că nu mai merge nimeni să mai vadă un western acum. Cu toate astea, mie mi-ar face mare plăcere să fiu distribuit într-un astfel de film”, a declarat actorul.

Mai multe