Bebe Cotimanis, îndrăgostit ca un adolescent de iubita sa, actriţa Iulia Dumitru: "Ne completam şi ne-am regăsit atât de profund şi de puternic"

26 iunie 2020   Love story

Bebe Cotimanis, la 65 de ani, trăieşte o intensă poveste de dragoste. Unii îl invidiază, nici la 18 ani sau la 20 n-au iubit aşa intens ca actorul. De aproximativ 3 ani este într-o relaţie cu Iulia Dumitru, fac echipă şi pe scenă, dar şi acasă. 

Bebe Cotimanis a fost căsătorit timp de 17 ani,cu Florina Mărcuţă, cunoscut make-up artist, însă au divorţat în anul 2018. Se pare că au apărut diverse discuţii şi neînţelegeri între cei doi, aşa că au luat decizia: separarea definitivă. Actorul nu a stat mult pe gânduri şi şi-a refăcut viaţa alături de colega lui, de actriţa Iulia Dumitru. 

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul vieţii profesionale, amândoi jucau în aceeaşi piesă de teatru: „Romeo şi Julieta”. Au jucat o piesă de teatru care s-a transformat într-o poveste de iubire: „Ne-am văzut şi asta a fost! (...) Respiram mai greu când o vedeam, dar ea m-a ţinut la distanţă la început şi asta m-a atras la ea. Cred că pe bază nervoasă m-am îndrăgostit”, spune celebrul actor. 

Nu sunt mulţi cei care cred în povestea lor de iubire, mai ales că există şi o diferenţă de vârstă între ei. Actorii îndrăgostiţi dovedesc contrariul: „Ne completam şi ne-am regăsit atât de profund şi de puternic, încât parcă intram unul în altul energetic. Eu n-am mai simţit-o niciodată, să intrăm unul în altul, să ne contopim sufleteşte”, spune Bebe Cotimanis. Şi Iulia Dumitru şi-a declarat în direct dragostea pentru el la „Vorbeşte lumea” (PRO TV): „Dacă eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire”

Cei doi locuiesc în prezent la Piteşti, actorul s-a mutat acolo de dragul ei. Chiar şi în izolare, lucrurile nu s-au schimbat între ei, parcă se înţeleg din ce în ce mai bine. Bebe Cotimanis a mai dezvăluit că în această perioadă a stat alături de iubită, de fiica ei, dar şi de fiica lui din prima căsnicie, Adela: "Fetele sunt ca două surori, şi ele s-au înţeles din prima, stau mereu împreună. Adela spune că în sfârşit are o soră"

Iulia Dumitru, Bebe Cotimanis şi fiica acestuia, Adela

Foto: Facebook

Mai multe