Neti Sandu are coronavirus. Primele declaraţii ale vedetei de la Pro TV: "Vreau să aflaţi de la mine"

17 noiembrie 2020   Vedete

S-a aflat că Neti Sandu este infectată cu coronavirus. Cum se simte prezentatoarea horoscopului de la Pro TV? 

A lipsit câteva zile, iar acum s-a aflat motivul. Neti Sandu, prezentatoarea şi realizatoarea horoscopului din cadrul Ştirilor PRO TV de dimineaţă, a fost diagnosticată cu noul virus. Vedeta a ţinut ca fanii săi să afle această veste de la ea.

Neti Sandu: „Vreau să aflaţi de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca şi când aş avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, aşa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez şi ţin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine.", a spus ea pentru protv.ro. 

Vedeta a mai adăugat că în curând se apropie ziua sa de naştere, împlineşte 62 de ani şi acum obişnuia să îşi ia concediu de odihnă.

"Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naştere. Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical şi că aşa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situaţie.”, a mai declarat pentru protv.ro Neti Sandu.

FOTO: Facebook

Mai multe