Angelina Jolie, surprinsă ținându-se de mână cu fiica Zahara. Actrița este superbă într-o ținută office

18 mai 2023   News

Angelina Jolie și fiica Zahara, superbe ca o zi de primăvară, pe străzile din New York. Este o explozie de feminitate și voie bună între cele două, mamă și fiică. Actrița se înțelege de minune cu Zahara, fetița adoptată în urmă cu câțiva ani.

Foarte feminină a apărut Angelina Jolie pe străzile din New York. Pe actriță o prinde de minune stilul office. A îmbrăcat o fustă neagră, strâmtă, tip creion, cu o lungime puțin sub genunchi, o bluză albă lejeră, oversized, pantofi stiletto bej și o geantă shopper generoasă, albă. Angie și-a lăsat părul desfăcut și desigur, nu a renunțat la ochelarii de soare nici de data aceasta. Foarte rare sunt ocaziile când o mai vedem pe celebra actriță fără ochelari de soare.

Într-o relație apropiată cu Zahara, Angelina Jolie a fost surprinsă ținându-și fiica de mână. Aceasta era îmbrăcată casual chic, cu pantaloni negri și o bluză foarte veselă, galbenă.

Vizita lor la New York a fost sesizată de paparazzi încă de la aeroport, căci au fost fotografiate pe aeroportul John F. Kennedy, de îndată ce au aterizat.

De un an, Zahara studiază la Spellman College, iar celebra sa mamă este așteptată în campus de toți colegii săi, ori de câte ori este posibil. O vedetă de talia ei este într-adevăr o apariție printre studenți.

Cele două adoră să se plimbe împreună și să meargă la cumpărături. Angelina Jolie face o echipă de zile mari cu Zahara, care este, la rândul său, interesată de modă, mult mai mult decât fiica biologică a Angelinei, Shiloh Jolie-Pitt.

Într-un interviu pentru Time, cei mai influenți 100 oameni din lume, Angelina Jolie a vorbit despre Zahara și strămoșii ei și despre câte a învățat de când a devenit mama ei. ”Fiica mea, unul dintre copiii mei, este din Etiopia. Am învățat enorm de multe de la ea. Este familia mea, o femeie africană extraordinară și simt o legătură fantastică cu ea și cu tărâmul pe care s-a născut. Mă fascinează”, a mărturisit cu sinceritate Angelina Jolie.

Foto: Profimedia

Mai multe