Cât de mult a slăbit Christina Aguilera

16 mai 2013   News

Într-o formă incredibilă! După ce s-a îngrăşat teribil de mult anul trecut, din vremea când lucra din greu pentru lansarea albumului „Lotus“, cântăreaţa s-a pus pe treabă din nou. Însă nu cu muzica, ci cu formele ei, care sunt din ce în ce mai frumoase şi mai tonifiate.

După ce s-a îngrăşat teribil de mult anul trecut, din vremea când lucra din greu pentru lansarea albumului „Lotus“, cântăreaţa s-a pus pe treabă din nou. Însă nu cu muzica, ci cu formele ei, care sunt din ce în ce mai frumoase şi mai tonifiate.

A fost criticată în nenumărate rânduri pentru kilogramele în plus pe care le-a câştigat de mai bine de un an încoace. Până şi Christina a recunoscut că se săturase să fie fata blondă şi slabă şi că-şi iubeşte formele pline. Însă a fost prea mult, iar acum, şi-a dat şi ea seama de asta. Astfel că a trecut la un program intens de exerciţii fizice alături de antrenorul ei personal, Tee Sorge, efectele antrenamentului fiind deja vizibile. Uitaţi-vă cum arată acum diva pop, în fotografia postată de ea pe Twitter, din timpul filmărilor la noul ei videoclip!

Artista de 32 de ani a slăbit ca prin minune în ultimele săptămâni, dezvăluind o talie de invidiat. În plus, se pregăteşte şi de reîntoarcerea în juriul emisiunii „The Voice“, în timp ce-şi lansează la noul videoclip. Vorba Christinei: „Hei, dacă poţi s-o scoţi la capăt şi să o controlezi, încrederea de sine va străluci.“ Şi-n noua ei siluetă, străluceşte!

Foto: Christina Aguilera

Mai multe