Ce legătură are Meghan Markle cu noua iubită a lui Johnny Depp

23 septembrie 2022   News

Noua iubită a faimosului actor este avocata lui, Joelle Rich, cum s-a speculat de ceva vreme. Însă ce-are a face o avocată cu o fostă actriță? Oare serialul „Suits”?

Nici vorbă! Pe vremea când Meghan încerca să-și facă un nume la Hollywood, n-a apelat la serviciile unui profesionist ca să afle mai multe informații de folos din domeniul judiciar. Cel puțin, n-a apelat la Joelle. Și atunci ce treabă au avut una cu alta?

Noua iubită a lui Depp a fost avocata Ducesei de Sussex. Avocata britanică a reprezentat-o pe soția Prințului Harry în cazul intentat celor de la Associated Newspapers, care deține Daily Mail și Mail on Sunday.

Meghan a dat în judecată compania care deține publicațiile sus menționate în octombrie 2019 după ce a publicat o scrisoare personală pe care Markle i-o scrisese tatălui ei, Thomas, în urma absenței lui de la nunta ei, în mai 2018.

Ducesa a câștigat procesul în decembrie 2021, judecătorul susținând că publicarea acelei scrisori personale a fost o încălcare a intimității ei și o ilegalitate.

Mail on Sunday s-a apărat menționând că actrița din serialul „Suits” scrisese acea scrisoare știind că va deveni publică, că informațiile din ea se vor scurge în presă, dar judecătorul a considerat că acea corespondență era personală.

„Este o victorie nu numai pentru mine, ci și pentru oricine s-a simțit vreodată speriat să lupte pentru dreptate”, a spus Meghan într-un comunicat publicat de Page Six la acea vreme.

Mail on Sunday a trebuit să printeze, pe prima pagină, scuze aduse ducesei. Rich a făcut parte din firma de avocatură care a ajutat-o pe Meghan să câștige în tribunal.

Page Six a confirmat faptul că Johnny și Rich formează un cuplu, în ciuda faptului că avocata este căsătorită. Căsătorită, dar separată, totuși.

Foto - Profimedia

Mai multe