Coco Austin continuă să-şi alăpteze fetiţa şi la 5 ani. Ice-T răspunde criticilor: ”De ce eşti tu preocupat ce mănâncă fata mea?”

6 august 2021   News

Ice-T îşi apără soţia în faţa valurilor de critici pentru simplul fapt că a mărturisit că-şi alăptează fetiţa în continuare, chiar dacă are deja 5 ani.

Rapper-ul în vârstă de 63 de ani s-a inflamat tare pe Twitter faţă de criticii soţiei sale şi a decis să clarifice lucrurile. Coco Austin are 42 de ani şi a mărturisit recent că îşi alăptează fata în continuare întrucât ”îi plac sânii mei”.

Soţia lui Ice-T descrie acest ritual ca unul minunat, de profundă conexiune şi nu are un plan legat de înţărcare, deşi micuţa Chanel a ajuns la 5 ani.

Ice-T a scris pe Twitter: ”Alertă că îi oferim hrană lui Chanel. Îi place să mai sugă din sânii mamei sale din când în când, ca şi mine, de altfel.”

Rapper-ul a şi răspuns unor critici: ”Ce te doare pe tine ce mănâncă fata mea? Asta e ciudăţenia, de fapt. Hai, treci înapoi în subsol”, a comentat iritat artistul.

Un fan a postat un meme cu o bătaie cu perne între un tată şi o fiică, explicând că ar putea fi Chanel şi Ice-T când nu se decid cine va suge din sânii lui Coco.

Coco a mărturisit Us Weekly luna trecută că nu o va înţărca pe Chanel până ce ea nu va fi pregătită de acest pas.

Alăptarea este foarte importantă pentru dezvoltarea bebeluşilor, iar medicii o recomandă până la 2 ani. Însă există acest curent al mămicilor care nu se pot opri din a-şi hrăni copiii la sân chiar dacă au crescut.

Avem o reprezentantă şi în România, Sânziana Buruiană a declarat că tot aşa, îşi alăptează fetiţa chiar dacă a crescut foarte mult.

Foto: Profimedia

Mai multe