Cristi Borcea, mărturisiri fără perdea: "Nu am fost la camera nupţială"

2 iulie 2020   News

A executat cinci ani de închisoare, timp în care a făcut patru copii. Cu toate astea, Cristi Borcea spune că a ocolit camera nupţială din penitenciar.

“Am patru copii concepuţi în detenţie. Cei trei cu Valentina şi Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupţială. Toţi sunt făcuţi în permisie. Mi-a trecut şi mie mai uşor. Am avut adrenalină, stimulent", a spus Borcea la gsp.

Omul de afaceri recunoaşte că pe cei din America îi vede destul de rar. “Am reuşit să-mi adun toţi copiii anul trecut, în vară. Eu eram în detenţie şi-am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toţi. Cu copiii din America, cu Alex şi Gloria, e mai greu", a mai spus Cristi.

Borcea a muncit din greu în închisoare şi a mai avut o problemă: şobolanii. “Era plin! Când mă duceam la baie, îl sculam pe Victor Becali. Erau d-alea turceşti... Dădeam cu bidonul în uşă să fugă şobolanii! Când am văzut prima dată, într-o noapte... Atunci l-am trezit pe Victor şi apoi nu mă mai duceam singur niciodată”. 

Mai multe