Cum arată mama Mihaelei Rădulescu. Doamna e foarte cochetă şi poartă geantă Chanel

6 decembrie 2019   News

Mihaela Rădulescu se pare că a moştenit gusturile rafinate chiar de la mama sa. Marilena Ţiganu este foarte cochetă şi poartă genţi de brand.

Celebra Mihaela Rădulescu a uimit ani la rând cu stilul său, ba chiar a fost numită DIVĂ atunci când a plecat cu fiul său să locuiască la Monaco. Pare că multe trăsături le-a moştenit chiar de la mama sa, de la Marilena Ţiganu.

Mama vedetei a fost profesoară de limba şi literatura română, cu siguranţă le-a insuflat şi fiicei, dar şi nepotului o educaţie aleasă. Ea a fost cea care s-a ocupat de creşterea şi educaţia lui Ayan, nepotul său, şi se bucura când acesta, la doar doi ani, o striga Bica, ca o prescurtare de la apelativul bunica.

Iată că acum, Marilena Ţiganu este foarte cochetă, ba chiar poartă accesorii de brand, a apărut cu o geantă Chanel.

Drama Mihaelei Rădulescu. Şi-a pierdut tatăl în 2014

Mihaela Rădulescu s-a născut într-o familie de profesori din Piatra Neamţ. Din păcate, tatăl său, Florin Ţiganu, a decedat în 2014, ca urmare a luptei cu cancerul. Mihaela Rădulescu era în vacanţă alături de iubitul său de atunci, Dani Oţil, când a aflat că starea tatălui ei s-a agravat. Într-un suflet, a venit acasă pentru a fi alături de el.

„Tatăl meu a murit cu mine de mână. N-a mai murit până acum lângă mine nimeni, nimeni. A fost un moment care m-a afectat foarte mult şi care continuă să mă urmărească pentru că a fost o trecere foarte rapidă de la tatăl meu cel sportiv şi bine făcut la un om redus la 45 de kg, măcinat de un cancer generalizat, care s-a stins ţinându-mă de mână.”, a mărturisit ea acum ani de zile.

Mai multe