Experienţă de neuitat! Adora a făcut parasailing în Portugalia

26 august 2015   News

Solista care era să moară într-un accident de maşină în Italia, unde a realizat mai multe şedinţe foto, a petrecut o nouă vacanţă de vis în Portugalia, unde s-a apucat de sporturi extreme.

Nu este prima oară când în vacanţele sale, solista care a lansat piese precum „Up Now” şi „Sentimente evidente”, face sporturi extreme. După ce a fost în Spania şi a făcut rafting, alături de o gaşcă de şase bărbaţi antrenaţi şi obişnuiţi cu acest sport periculos care se desfăşoară pe ape repezi, solista a repetat experienţele, însă în Portugalia.

Alături de altă gaşcă s-a încumetat şi a făcut caiac pe ape repezi alături de mai mulţi turişti din Portugalia. Experienţa a fost una periculoasă, însă a lăsat teama deoparte şi a reuşit să ducă la bun sfârşit călătoria pe apele învolburate. Pentru acest experiment a avut nevoie şi de echipament special pe care l-a purtat în această expediţie.

Iar aceasta nu a fost singura aventură plină de adrenalină, căci solista a mai încercat ceva. În timpul unei călătorii pe mare a făcut parasailing, adică a zburat cu paraşuta trasă de o barcă în mers. Cel care face acest sport se numeşte parascender. Solista şi-a postat câteva fotografii pe o reţea de socializare şi a scris “Sunt o pescăruşă”. Experienţa a fost una de neuitat pentru Adora, care a promis că o va repeta. Din păcate, vacanţa s-a terminat pentru ea şi se va întoarce la concerte şi la înregistrarea noii ei piese, pe care o va lansa toamna aceasta.

Mai multe