FOTO Andreea Berecleanu, la Londra pentru Gala Pirelli

3 decembrie 2015   News

Vedeta Antenei 1 a fost invitată să participe la lansarea celebrului calendar.

Celebrul calendar Pirelli s-a lansat weekendul trecut la Londra, în prezenţa a zeci de jurnalişti, invitaţi şi colecţionari de top. Ediţia 2016 va fi de cel mai mare impact de la lansarea lui, în 1964. Şi asta pentru că un număr de 13 femei care au influenţat timpurile moderne au acceptat provocarea de-a fi fotografiate atipic, în alb şi negru. Printre ele, Serena Williams, Yoko Ono sau Natalia Vodianova

Andreea Berecleanu a fost prezentă la lansare, fiind unul dintre cei 5 jurnalişti aleşi de Pirelii să ia un interviu directorului general Marco Tronchetti.

La conferinţa de presă de la Londra, vedeta de televiziune a avut ocazia să o cunoască pe celebra fotografă Annie Leibovitz.

Annie Leibovitz

„Ce dar mai frumos de zi onomastică decât să o cunosc pe celebra fotografă Annie Leibovitz la conferinţa de presă de la Londra! Ca şi mine, e îndrăgostită de imaginea alb-negru. Aşa a realizat toate fotografiile din calendarul Pirelli 2016. Femei puternice, lideri mondiali de opinie, actriţe, sportive, alese pe sprânceană“, a notat vedeta pe pagina ei de Facebook.

Iar la gală, unde Andreea Berecleanu a păşit pe acelaşi covor roşu au păşit Geri Halliwell şi Cate Blanchett.

„M-am simţit din acel film în rafinata rochie de catifea semnată Rhea Costa!“, a notat Andreea Berecleanu pe contul ei de socializare.

Andreea Berecleanu, în Rhea Costa.

Mai multe