Ileana Şipoteanu are tot mai mulţi pretendenţi. Cum a decurs întâlnirea cu unul dintre ei

29 iunie 2021   News

Ilena Şipoteanu şi-a pierdut soţul, pe regretatul compozitor Dumitru Lupu, în urmă de câţiva ani. De atunci, prin jurul iubitei artiste roiesc numeroşi admiratori. Acum, artista povesteşte, cu umorul ce o caracterizează, cum a decurs întâlnirea cu unul dintre ei.

“De ceva vreme tot insista un domn bine şi drăguţ ( văduv şi dânsul) să ieşim la o cafea. L-am tot amânat şi mi-a fost ruşine după atâtea insistenţe să-i spun nu şi de data asta. Ne-am văzut în sfârşit pe un mal de lac sclipitor, undeva departe de ochii curioşi ai lumii. Din vorbă-n vorbă, (cam multă vorbă), a trecut timpul şi într-un final şi-a luat inima-n dinţi şi mi-a zis că ar trebui să încercăm să ne ducem traiul în comun. Eu, cum sunt de fel mai distrată şi gândindu-mă la orice altceva numai la o cerere de genul ăsta nu, n-am înţeles bine şi i-am spus că nu trebuie să meargă cu transportul în comun că-l duc eu cu maşina. A făcut nişte ochi mari şi după mimica feţei, am înţeles că am ratat ceva important. Doamne, iartă-mă, dar nu era pentru mine !

Şi mai avea şi un tricou pe care scria I love you...Nu, Doamne, nuu! Şi nu vă supăraţi că vă relatez minunile din viaţa mea...

Nu are pagină facebook, doar insta. Îl cheamă Mircea”, spune Ileana Şipoteanu.

Mai multe